Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Conor McGregor μπαίνει στο οκτάγωνο της T-Mobile Arena, στο Λας Βέγκας, αφού πριν έχει δηλώσει ευθαρσώς ότι πρόκειται να διαλύσει τον Ντάστιν Ποϊριέρ, ωστόσο δεν έχει ιδέα ότι πρόκειται να του συμβεί ο χειρότερος τραυματισμός που έχει συμβεί ποτέ σε αγώνα MMA. Με αυτή την ανατριχιαστική στιγμή, με το σπάσιμο του αστραγάλου του «notorious» ξεκινάει το documentary για τον Conor McGregor το οποίο παρακολουθούμε στο Netflix απο τις 9/5.

«Τελείωσε ο Conor McGregor;» Αυτό το ερώτημα επαναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια του «McGregor Forever» από ειδικούς οι οποίοι ασχολούνται με το MMA. Μετά από μια σειρά από τραυματισμούς και ήττες, ο άνθρωπος που κάποτε θεωρούνταν το πρόσωπο των μικτών πολεμικών τεχνών, βρίσκει την καριέρα του σε ένα τέλμα.

Διατηρεί ακόμα το ίδιο πάθος για να επιστρέψει στους αγώνες;

Στο «McGregor Forever» βλέπουμε έναν από τους πιο επιτυχημένους μαχητές στην ιστορία του MMA, να παλεύει με αντιξοότητες οι οποίες υποδηλώνουν ότι η καριέρα του ίσως να ξεκινάει να παίρνει την κατηφόρα. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων επεισοδίων, βλέπουμε τον σούπερ σταρ να έρχεται αντιμέτωπος με τον επαγγελματικό του «θάνατο», αλλά κατά πόσο εκείνος το βλέπει έτσι;

Conor McGregor

Καθισμένος στο πάτωμα του οκταγώνου, ο ηττημένος Κόνορ, ουρλιάζει στον αντίπαλό του «Αυτό δεν έχει τελειώσει!». Κάτα πόσο ο ίδιος αποδέχεται την ήττα; Πώς θα βρει τον τρόπο να ανακτήσει τις δυνάμεις του σωματικά αλλά και ψυχικά; Τι θέση έχουν στη ζωή του η σύζυγος και τα παιδιά του;

McGregor VS Nurmadomegov

Αυτά διακυβεύονται στο documentary, με το πρώτο επεισόδιο να επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στον πολυδιαφημισμένο αγώνα του McGregor το 2018 με τον Khabib Nurmadomegov στο UFC 229. Ο αγώνας επρόκειτο να αποτελούσε για τον McGregor – μια ευκαιρία να ανακτήσει τη ζώνη του UFC Lightweight Championship αφού την είχε χάσει κατά τη διάρκεια μιας περιόδου όπου είχε μπει σε αδράνεια, αφού είχε προηγηθεί και η φοβερή ήττα του από τον Φλόιντ Μέιγουέδρερ. Στη συνέχεια βλέπουμε τον ίδιο να βγαίνει εκτός εαυτού να επιτίθεται με καρέκλες στο τουριστικό λεωφορείο του Νουρμαγκομέντοφ.

Conor McGregor

Είτε τον μισείς, είτε τον λατρεύεις ο Κόνορ ξέρει πως να σου βγάλει έντονο συναίσθημα

Αν ο Μακ Γκρεγκορ θεωρείται αντιπαθής για τον περισσότερο κόσμο, τότε μετά την προβολή αυτού του ντοκιμαντέρ ίσως να θεωρηθεί… ακόμη πιο αντιπαθητικός καθώς είναι πολλές οι στιγμές που φαίνεται να μην μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του, να καυχιέται για τις επιδόσεις του αλλά τελικά είναι ανάξιος των προσδοκιών που ο ίδιος έχει θέσει με αποτέλεσμα να φαίνεται ανακόλουθος ή εκτός πραγματικότητας.

Conor McGregor

Ωστόσο, αν θεωρείται αγαπητός από το κοινό, τότε θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο καθώς προβάλλονται πολλές στιγμές που ο ίδιος είναι ευάλωτος και δεν ντρέπεται να το δείξει, εμφανίζεται να κλαίει, αλλά να μην το βάζει κάτω παρόλο που η καριέρα του φαίνεται να τελειώνει μετά από τόσους σοβαρούς τραυματισμούς -κάτι που ο ίδιος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να μην το πιστέψει-.

Πάντα με αυτοπεποίθηση, ετοιμόλογος, «o ένας στο εκατομμύριο», o διαβόητος Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έκανε την αγάπη του για το ΜΜΑ επάγγελμα και κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος του είδους.