Η νέα ταινία του Ντένις Βιλενέβ, «Dune: Part Two», θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ και όπως έχει καταστεί σαφές, το δεύτερο μέρος εξελίσσεται σε μια πολεμική ιστορία γεμάτη δράση. Σύμφωνα με τον Βιλενέβ, τα πάντα είναι καινούρια. Από τα πλατό, μέχρι την παραγωγή. Έκανε γνωστό, μάλιστα, ότι το 40% του πρώτου φιλμ γυριστηκε σε σύστημα Imax, ενώ το δεύτερο στο 100%. 

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ, ως Πολ Ατρείδης, θα περάσει πλέον σε έναν ρόλο ηγέτη και κατά κάποιο τρόπο γίνεται σωτήρας της φυλής των Φρέμεν. Η ιστορία θα ακολουθήσει το μυθικό του ταξίδι, καθώς και το πώς θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Χάνι, ζητώντας εκδίκηση από τους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Ξεκινά μία περιπέτεια για να αποτρέψει το τραγικό μέλλον που μόνο εκείνος μπορεί να προβλέπει, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με μια δύσκολη απόφαση που θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην αγάπη της ζωής του και τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος.

Σημειώνεται πως στο καστ εντάσσονται και νέοι ηθοποιοί όπως οι: Κρίστοφερ Γουόλκεν ως Αυτοκράτορας, Φλόρενς Πιού ως Πριγκίπισσα Ιρουλάν Κορίνο, Λέα Σεΐντού ως Λαίδη Μάργκο και Σουεϊλά Γιακούμπ ως Σισάκλι. Συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν οι: Ζεντάγια (Χάνι), Ρεμπέκα Φέργκιουσον (Λαίδη Τζέσικα Ατρείδης), Χαβιέ Μπαρδέμ (Στίλγκαρ), Τζος Μπρόλιν (Γκάρνεϊ Χάλεκ), Στέλαν Σκαρσγκαρντ (Βαρώνος Βλαντίμιρ Χαρκόννεν), Σάρλοτ Ράμπλινγκ (Σεβάσμια Μητέρα Γάιους Έλεν Μοχάιαμ).

Το Vanity Fair κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες από το Dune: Part Two και κάπως ανυπομονούμε πλέον.

Dune: Part Two
Dune: Part Two
Dune: Part Two
Dune: Part Two
Dune: Part Two
Dune: Part Two
Dune: Part Two
Dune: Part Two