Με πολύ «δυνατή» εισαγωγή θα ξεκινήσει το πολυ-αναμενόμενο Indiana Jones 5, το οποίο σηματοδοτεί την επιστροφή του βετεράνου Harrison Ford σε έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς του ρόλους.

Στην αρχή της ταινίας, «για να μπούμε στο κλίμα» όπως είπε ο σκηνοθέτης James Mangold, θα δούμε έναν νεαρό Harrison Ford να μας εισάγει σε όσα θα συμβούν. Η σκηνή θα έχει τον χαρακτήρα flashback θα είναι το ιδανικό «δέσιμο» μεταξύ των προηγούμενων και της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise.

«Ο κόσμος θα αισθανθεί αμέσως ότι βρίσκεται στο σύμπαν του Indiana Jones» σημειώνει.

Η εναρκτήρια αυτή σκηνή λαμβάνει χώρα ανάμεσα στην Τελευταία Σταυροφορία (1989) και το Κρυστάλλινο Κρανίο (2008) και τον νεότερο Harrison Ford θα μας φέρουν με ανεπτυγμένη τεχνολογία de-aging.

Οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι θα πρόκειται για μία πολύ επιτυχημένη προσπάθεια de-aging (γκούχου-γκούχου The Irish, εσένα κοιτάμε) και μέχρι και ο ίδιος ο Ford έχει εντυπωσιαστεί. «Είναι η πρώτη φορα που το βλέπω και το πιστεύω» απαντά στο τόσο ωραία στο πώ αισθάνεται να βλέπει τον εαυτό του νέο ξανά: «Ωστόσο, δεν θα ήθελα να είμαι ξανά εκεί. Είμαι χαρούμενος που έφτασα στα χρόνια μου».

Την ίδια στιγμή, δόθηκε στην δημοσιότητα και η πρώτη εικόνα από την νέα ταινία με τον 80χρονο στον ρόλο του Jones και την Phoebe Waller-Bridge στο πλάι του, στον συμπρωταγωνιστικό ρόλο.

Indiana Jones 5

Η πρώτη εικόνα από το Indiana Jones 5.

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στις 30 Ιουνίου του 2023. 

Διαβάστε ακόμη: Και ο Harrison Ford στην «οικογένεια» της Marvel: Αναλαμβάνει κομβικό ρόλο σε πολλαπλά μελλοντικά project