Η Lucasfilm αποκάλυψε το πρώτο trailer για το «Indiana Jones and the Dial of Destiny», που είναι ο επίσημος τίτλος της πέμπτης συνέχειας των περιπετειών του γνωστού αρχαιολόγου με το μαστίγιο.

Παρά τα 80 χρόνια του πρωταγωνιστή της ταινίας, το trailer παρουσιάζει έναν Harrison Ford σε νεότερη ηλικία γυρνώντας μας πίσω στις ένδοξες μέρες των πρώτων περιπετειών του.

Το trailer ανοίγει με μερικές από τις προηγούμενες περιπέτειες του «Indy». Σε κάποια πλάνα κινείται ανάμεσα σε αυτοκίνητα, σε άλλα τρέχει κατά μήκος ενός κινούμενου τρένου και οδηγεί μοτοσικλέτα στη βροχή, ενώ μετά βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο, όμως «αυτές οι μέρες έχουν έρθει και έχουν περάσει», λέει ο Jones ως συνταξιούχος καθηγητής.

«Δεν πιστεύω στη μαγεία, αλλά μερικές φορές στη ζωή μου έχω δει πράγματα. Πράγματα που δεν μπορώ να εξηγήσω», αφηγείται καθώς βλέπουμε τους “κακούς” της ταινίας που υποδύονται οι Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, καθώς και τη βαφτιστήρα του Indiana, την οποία υποδύεται η Phoebe Waller-Bridge.

Indiana Jones and the Dial of Destiny

Η πρώτη εικόνα από το «Indiana Jones and the Dial of Destiny».

Σημειώνεται ότι και σε αυτήν την ταινία ο Indy θα τα βάλει με τους κλασικούς του αντιπάλους, τους ναζί.

Η εμβληματική μουσική του John Williams από το «Indiana Jones» είναι φυσικά εδώ καθώς ο ήρωας παίρνει το καπέλο του, αποφεύγει με δυσκολία ένα τρένο πάνω σε άλογο και απειλεί μερικούς μπράβους με το μαστίγιό του στο κλείσιμο του πρώτου αυτού trailer.

Το Indiana Jones 5 έρχεται στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου του 2023 και είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan), ο οποίος αντικαθιστά τον Steven Spielberg που θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού.

Διαβάστε ακόμη: Indiana Jones 5: Ένας «νεαρός» Harrison Ford θα μας βάλει στο κλίμα της ταινίας – Η εισαγωγική σκηνή που γυρίστηκε με τεχνολογία de-aging | intronews.gr