18 χρόνια μετά την κινηματογραφική ταινία, ο ΤΣΙΟΥ ετοιμάζεται να κατακτήσει και το θέατρο!

Το ρεκόρ του ΤΣΙΟΥ

Η πολυβραβευμένη ταινία-μύθος, με το χαμηλότερο μπάτζετ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και τις ατάκες που έγιναν viral πριν ακόμα γεννηθεί ο όρος, που διαδόθηκε και λατρεύτηκε μέσα από την πειρατεία και την παράνομη διακίνηση.

Ακόμη υπάρχει το ερώτημα ποιος τη διέρρευσε πρώτος στο διαδίκτυο πριν από την επίσημη προβολή της και έφτασε να ξεπεράσει τα 1.000.000 views το 2005 στο google videos (όταν 4 στους 5 δεν είχαν καν ίντερνετ!). Αυτό το διάστημα ετοιμάζεται για ένα θρυλικό -θεατρικό- comeback, με την υπογραφή του ίδιου σκηνοθέτη και ένα μεγάλο μέρος από την ίδια ομάδα ηθοποιών της ταινίας, αλλά και εξαιρετικές προσθήκες.

ΤΣΙΟΥ

Η πρεμιέρα στο θέατρο και το νέο καστ

Με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα να καταφτάνει σε λιγότερο από ένα μήνα για το μεγάλο θεατρικό γεγονός του καλοκαιριού, το επίσημο βίντεο τρέιλερ της θεατρικής μεταφοράς του θρυλικού «Τσίου…» του Μάκη Παπαδημητράτου που μόλις κυκλοφόρησε μάς προετοιμάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει επί σκηνής από αυτό το εξαιρετικό πρωταγωνιστικό καστ.

ΤΣΙΟΥ

Δίπλα στους ηθοποιούς της πολυβραβευμένης ταινίας, που ξαναμπαίνουν στους ρόλους τους, αυτήν τη φορά πάνω στο θεατρικό σανίδι, ύστερα από 18 χρόνια, θα δούμε και νέους ηθοποιούς που θα ανανεώσουν το καστ. Έχουμε και λέμε:
Αλέξανδρο Παρίση (Τσίου), Μάκη Παπαδημητράτο (Νώντας), Αναστάση Κολοβό (Γιάννης), Αντώνη Τσιοτσιόπουλο (Στέλιος & Δίπλας), Καλλιόπη Τζερμάνη (Στέλλα), Στράτο Σωπύλη (Άγγελος & Μάριος Gamer 2), Γιάννη Μητά (Μπιλ), Νικήτα Παπαδόπουλο (Νικήτας), Πέτρο Γιωρκάτζη (Κούκι), Ρεγγίνα Μανδηλάρη (Φίλη της Παμ), Φωτεινή Καρδάκου (Παμ).

ΤΣΙΟΥ

Πρόκειται να δούμε επίσης τους:
Στάθη Σταμουλακάτο (Τζάνκι και πελάτης), Τραϊάνα Ανανία (Τζένη), Δημήτρη Καπετανάκο (Τάκος), Δάφνη Λιανάκη (Αγνή), Κώστα Φυτίλη (Σταύρος), Στέλιο Δημόπουλο (Δημήτρης Gamer 1), Θάνο Αλεξίου (Μίλτος Μπαφάκιας & Λάκης), Fuerza Negra (Μαξ & Σκακιστής), Μυρτώ Πετροχείλου (Χαρά), Αιμιλία Σιαφαρίκα (Όλγα).

Ταυτόχρονα ο «ΤΣΙΟΥ…» δεν σταματά να μάς εκπλήσσει, καθώς όλοι θέλουν να γίνουν μέρος του. Οι εξαιρετικοί διεθνείς Έλληνες ζωγράφοι/street artists Sonke, Dazno, Σπύρος Αγγελόπουλος, αλλά και άλλοι που θα ανακοινωθούν σύντομα, θα συμμετέχουν στην παράσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ολοκληρώνουν ένα έργο τους, σε έναν «δρόμο» της Αθήνας του Τσίου…

«ΤΣΙΟΥ… Η παράσταση». Από τις 15 Ιουνίου και μόνο για 20 βράδια στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ. Μια παράσταση-εμπειρία. Ένα μεγάλο reunion πάρτι. «Και γαμώ τα πάρτι σου λέω ρε. Όλος ο κόσμος που δεν θα ‘ναι στα νησιά, εκεί θα είναι μαζεμένος».

Πρεμιέρα 15 Ιουνίου 2023

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
Ιερά Οδός 72 & Σπ. Πάτση