Σύμφωνα με πληροφορίες του himara.gr, μετά αυτή την εξέλιξη, ο σοσιαλιστής πολιτευτής, ο οποίος επανεξελέγη δήμαρχος στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε την παραίτησή του, ενώ με δημοσίευσή του στο Facebook έκανε γνωστό ότι έχει σχέση με τη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο.

Η ανακοίνωση του δημάρχου με το ροζ βίντεο

«Ζητώ μια τεράστια συγγνώμη στο κοινό και σε όποιον είδε αυτό το άσχημο βίντεο σήμερα. Έπειτα από μια δύσκολη εκστρατεία και αντιπαράθεση με τους αντιπάλους μου, από την οποία βγήκα νικητής, δυστυχώς έπεσα θύμα μιας παγίδας που ετοίμασαν λεπτομερώς οι ίδιοι που αντιμετώπισα στις εκλογές.

Εδώ κατάφεραν να κάνουν σε άλλη βρώμικη μορφή αυτό που δεν μπορούσαν να κάνουν με την ψήφο των Κουκσιανών.

Λυπάμαι πολύ για το περιστατικό και είμαι περισσότερο από ξεκάθαρος ότι σε αυτή την κατάσταση δεν έχει αξία κανενός είδους εξήγηση. Εδώ και αρκετό καιρό έχω στενή σχέση με την εν λόγω κοπέλα, αλλά φυσικά δεν έχω καμία δικαιολογία για αυτό που συνέβη.

Δεν μπορώ πλέον να είμαι το άτομο που εργάζεται σε αυτό το κρατικό γραφείο, καθώς πρόδωσα την εμπιστοσύνη αυτών των χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν και συνεργάστηκαν μαζί μου για να κάνω το Κούκεσι μια ολοένα και καλύτερη πόλη» αναφέρει ο Safet Gjici στην ανακοίνωσή του.

Ο 51χρονος πρώην δήμαρχος Κούκεσι είναι επιχειρηματίας και Διευθύνων Σύμβουλος της EuroGjici Security και της Kevin Construction.

Είναι επίσης πρόεδρος της αλβανικής ποδοσφαιρικής ομάδας FK Kukësi της αλβανικής Superliga. Δήμαρχος Κούκεσι εξελέγη στις εκλογές του 2019.