Μια φρικιαστική ιστορία με μια babysitter που κακοποίησε σεξουαλικά βρέφος ηλικίας μόλις 8 μηνών, έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η Μισέλ Νικόλ Ιντάλγκο συνελήφθη στα τέλη Σεπτέμβρη και κατηγορείται για επτά κακουργήματα που συνδέονται με παραγωγή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ, με την ίδια να υποστηρίζει ότι έκανε ένα φρικτό λάθος αλλά μόνο μία φορά.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές, η Ιντάλγκο λάμβανε οδηγίες να κακοποιήσει ένα μωρό 8 μηνών από χρήστη μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στον οποίο έστελνε στη συνέχεια φωτογραφίες και υλικό.

Όπως, δε, αναφέρουν οι New York Times, η Ιντάλγκο συμφώνησε να κάνει στοματικό έρωτα στο παιδί και στη συνέχεια ο άγνωστος άνδρας, που δεν έχει συλληφθεί ακόμα, της ζήτησε να διαπράξει όλο και χειρότερα σεξουαλικά εγκλήματα κατά του μικρού κοριτσιού και να στείλει το υλικό.

Οι γονείς της μικρής είπαν στην αστυνομία ότι προσέλαβαν την 28χρονη νταντά μέσω της ιστοσελίδας Care.com χωρίς να τη γνωρίζουν. Η Ιντάλγκο αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 60 ετών αν καταδικαστεί ενώ η εγγύηση που επιβλήθηκε είναι ύψους 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων.