Λεπτομέρειες που σοκάρουν για ένα έγκλημα που «πάγωσε» τις ΗΠΑ γίνονται γνωστές με την έναρξη της δίκης της Τέιλορ Σαμπίζνες, που κατηγορείται για τη δολοφονία του συντρόφου της και τον αποκεφαλισμό και διαμελισμό του πτώματός του.

Το έγκλημα έγινε το 2022 και αποκαλύφθηκε στις 23 Φεβρουαρίου, όταν η μητέρα του 24χρονου Σαντ Τίριον κάλεσε το 911 και είπε σε τηλεφωνητή ότι βρήκε το κομμένο κεφάλι του γιου της στο υπόγειο του σπιτιού.

Στο δικαστήριο, μάλιστα, παίχτηκε το ηχογραφημένο τηλεφώνημα, όπου η γυναίκα σε κατάσταση σοκ λέει στον τηλεφωνητή «είμαι αρκετά σίγουρη ότι βλέπω το κεφάλι του γιου μου σε έναν κουβά».

Κατά τη διάρκεια της δίκης προβλήθηκε και βίντεο από κάμερα αστυνομικού που έφτασε στο σημείο όπου αποτυπώνεται οι στιγμοί που ο ίδιος και ένας συνάδελφός του επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για αληθινό κεφάλι.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της Σαμπίζνες, υποπτευόμενοι ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό το θύμα. Εκεί τη βρήκαν με τα ρούχα γεμάτα αίματα, ενώ σε ένα κουτί μέσα στο αυτοκίνητό της εντόπισαν ανθρώπινα μέλη.