Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Ιταλία από την άγρια δολοφονία μιας 21χρονης κοπέλας από τον 28χρονο σύντροφό της που θέλησε να την εκδικηθεί επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Repubblica η Σελίν Φράι Ματζόλ είχε αποφασίσει να χωρίσει με τον Τούρκο Ομέρ Τσιν, ωστόσο δέχθηκε να τον συναντήσει για μια τελευταία φορά το περασμένο Σάββατο.

Έκτοτε η νεαρή κοπέλα δεν έδωσε σημεία ζωής με αποτέλεσμα ο πατέρας της να ενημερώσει τις ιταλικές Αρχές που ακολουθώντας το στίγμα του κινητού της οδηγήθηκαν στο σπίτι που έμενε ο Τσιν, στο χωριό Σιλάντρο.

Μπαίνοντας στο σπίτι, αντίκρισαν το πτώμα της νεαρής κοπέλας που εργαζόταν ως ταμίας σε ένωση αγροτών και διατηρούσε σχέση με τον δράστη για μόλις τέσσερις μήνες. Ο χασάπης στο επάγγελμα Τσιν, ο οποίος την είχε σκοτώσει με ένα χασαπομάχαιρο, είχε εξαφανιστεί και όπως αποδείχθηκε επιχείρησε να διαφύγει, αλλά τελικά εντοπίστηκε στα σύνορα με την Αυστρία και συνελήφθη, αφού ένας αστυνομικός πυροβόλησε τα λάστιχα του ΙΧ του και το ακινητοποίησε.