Σε ταξίδι τρόμου μετατράπηκε η πτήση από την Περθ της Αυστραλίας προς το Ντουμπάι για τους επιβάτες της. Ενώ ο κυβερνήτης του αεροσκάφους είχε ενημερώσει για αναταράξεις, τελικώς η πτήση μετατράπηκε σε κάτι πολύ τρομακτικό!

Λίγα λεπτά μετά την απογείωση, οι αναταράξεις έγιναν επικίνδυνες όχι μόνον για το αεροσκάφος, αλλά και για την σωματική ακεραιότητα των επιβατών! Μετά την προσγείωση στο Ντουμπάι, κάποιοι από τους επιβάτες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο με σοβαρά κατάγματα!

«Νομίζαμε ότι ήρθε το τέλος!»

«Εγώ και η @lunars_magic είχαμε το χειρότερο ταξίδι επιστροφής από το Περθ προς το Ντουμπάι με την @emirates. Ειλικρινά νομίσαμε ότι ήρθε το τέλος, όταν χτυπήσαμε δύο φορές αρχικά την οροφή και μετά το πάτωμα και σπάσαμε την οροφή», σχολίασε ο επιβάτης MattRPD στην πλατφόρμα Χ. Ο ίδιος μετά την προσγείωση του αεροσκάφους κατέληξε στο νοσοκομείο με κάταγμα στον σβέρκο!

«Χτυπήσαμε στο ταβάνι του αεροσκάφους»

«Μισώ τις πτήσεις, σπάνια ανεβαίνω σε αεροσκάφος, μόνον όταν είναι ανάγκη. Ο πιλότος ανακοίνωσε αναταράξεις και μας είπε να καθίσουμε», έγραψε στην ίδια πλατφόρμα η Abi, προσθέτοντας: «Ένα δευτερόλεπτο αργότερα εγώ και άλλοι χτυπήσαμε το ταβάνι. Βλέπετε τρίχες μου στη ρωγμή».

Προκειμένου να προστατεύσουν το επιβατικό κοινό, τα μέλη του πληρώματος και άλλοι επιβάτες του αεροσκάφους -ανάμεσά τους γιατροί και νοσοκόμοι- πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, ενώ ζητήθηκαν συμβουλές μέσω δορυφορικής σύνδεσης από γιατρούς στο έδαφος και παρασχέθηκε οξυγόνο σε τουλάχιστον έναν επιβάτη.

Σε ολιγόλογη ανακοίνωσή του εκπρόσωπος της αεροποτικής εταιρείας «Emirates» επιβεβαίωσε το περιστατικό, αν και προσπάθησε να το υποβαθμίσει. «Επιβεβαιώνουμε ότι η πτήση ΕΚ421 από το Περθ προς το Ντουμπάι έπεσε για σύντομο διάστημα σε απρόσμενες αναταράξεις στις 4 Δεκεμβρίου», είπε, σημειώνοντας ότι «γιατροί εξέτασαν τους 14 τραυματίες στη διάρκεια της πτήσης, αλλά και μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο Ντουμπάι».