Επιβάτης πτήσης από το Λος Άντζελες προς τη Βοστώνη συνελήφθη, αφού προσπάθησε να ανοίξει την έξοδο κινδύνου του αεροπλάνου στον αέρα και στη συνέχεια επιχείρησε να τραυματίσει στον λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο ένα μέλος του πληρώματος.

Περίπου 45 λεπτά πριν από την προσγείωση ήχησε συναγερμός στο πιλοτήριο, για πλαϊνή πόρτα του αεροπλάνου ανάμεσα στην πρώτη θέση και την οικονομική θέση. Αεροσυνοδός επιθεώρησε την πόρτα και διαπίστωσε ότι το χερούλι είχε μετακινηθεί προς το σημείο του ξεκλειδώματος. Αφού ασφάλισε την πόρτα, ανέφερε το περιστατικό στον κυβερνήτη και το υπόλοιπο πλήρωμα.

Στη συνέχεια, ο Τόρες σηκώθηκε από τη θέση του και πλησίασε δύο μέλη του πληρώματος που στέκονταν στον διάδρομο. Στο χέρι του κρατούσε ένα μεταλλικό κουτάλι, το οποίο είχε σπάσει στη μέση, στην τουαλέτα του αεροδρομίου, όπως διαπιστώθηκε αργότερα.

Ο 33χρονος φέρεται να χτύπησε τρεις φορές στον λαιμό με το σπασμένο κουτάλι το ένα από τα μέλη του πληρώματος. Τότε, παρενέβησαν άλλοι επιβάτες, που βοήθησαν τα μέλη του πληρώματος να ακινητοποιήσουν τον Τόρες.

Ηρωικοί επιβάτες έτρεξαν προς το μέρος του και απομάκρυναν τον Τόρες, προτού τον καθηλώσουν στο πάτωμα. Ο κυβερνήτης της πτήσης επικοινώνησε μέσω ασυρμάτου με τον πύργο ελέγχου και ενημέρωσε ότι έξι επιβάτες έπιασαν τον άνδρα και τον συγκρατούν με το βάρος τους, αλλά «δεν ησυχάζει».

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον 33χρονο Φρανσίσκο Σεβέρο Τόρες να επιτίθεται με σπασμένο κουτάλι σε μια αεροσυνοδό στη διάρκεια πτήσης της United Airilines από το Λος Άντζελες προς τη Βοστώνη. Στις εικόνες διακρίνεται ο 33χρονος να απειλεί μέσα στο παραλήρημά του επιβάτες με το αυτοσχέδιο όπλο του, προτού τρέξει προς το μέρος μιας αεροσυνοδού και επιχειρήσει να τη μαχαιρώσει στον σβέρκο.

Ο επιβάτης συνελήφθη μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Βοστώνης, ενώ η εισαγγελία του απήγγειλε κατηγορίες για παρέμβαση και απόπειρα παρέμβασης στα μέλη του πληρώματος πτήσης με τη χρήση επικίνδυνου όπλου.