Μια υπόθεση δολοφονίας ενός μικρού κοριτσιού που έχει σοκάρει τις ΗΠΑ εξετάζουν οι αρχές στο Τέξας σε μια προσπάθεια να βρουν ποιος κακοποίησε σεξουαλικά και στραγγάλισε την 11χρονη Μαρία Γκονζάλες.

«Μπαμπά κάποιος χτυπά την πόρτα», έγραψε η μικρή Μαρία στον πατέρα της που λίγη ώρα πριν είχε φύγει από το σπίτι για να πάει στη δουλειά του. Ο 32χρονος Καρμέλο Γκονζάλες συμβούλεψε την κόρη του να μην ανοίξει σε κανέναν κι εκείνη του απάντησε ότι θα έμενε ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Όταν κάποια στιγμή αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, σύμφωνα με το δίκτυο Fox26, η Μαρία δεν απάντησε κι έτσι ανήσυχος ζήτησε από συγγενείς να πάνε μέχρι το σπίτι όπου ζούσαν οι δυο τους και να ελέγξουν αν συμβαίνει κάτι.

Πηγαίνοντας εκεί βρήκαν κλειστή αλλά ξεκλείδωτη την εξώπορτα και στο εσωτερικό του σπιτιού δεν υπήρχε κανείς. Ο Καρμέλο έφυγε άρον άρον από τη δουλειά του, πήγε σπίτι κι άρχισε να ψάχνει. Η κατάληξη της αναζήτησης ήταν τραγική καθώς βρήκε το παιδί του νεκρό μέσα σε μια σακούλα κάτω από το κρεβάτι του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το 11χρονο κοριτσάκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, χτυπηθεί από αμβλύ αντικείμενο και στραγγαλιστεί. Ο πατέρας έχει αποκλειστεί ως ύποπτος καθώς επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του ότι βρισκόταν στην εργασία του και οι αρχές αναζητούν τον δράστη εκτιμώντας ότι είναι κάποιος γνωστός στην οικογένεια. Κι αυτό διότι δεδομένου ότι δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης, εκτιμάται ότι η μικρή άνοιξε οικειοθελώς την πόρτα στον δολοφόνο της…