Το πρώην μοντέλο και Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, αποκαλύπτει σε μία συγκινητική της ανάρτηση τη περιπέτειά της με τον καρκίνο του μαστού, τη διάγνωση καθώς και την επέμβαση που τελικά δεν χρειάστηκε να κάνει.

Η Κάρλα Μπρούνι αποκαλύπτει και συγκινεί

Πιο συγκεκριμένα ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο μοιράζεται την ιστορία της πάνω σε πλακάτ. Η Κάρλα Μπρούνι με τον τρόπο αυτό προωθεί τον μήνα ενημέρωσης για τη πρόληψη του καρκίνου του μαστού.. Η ίδια αναφέρει πως ο καρκίνος της δεν πρόλαβε να γίνει επιθετικός χάρη στην έγκυρη διάγνωση.

καρκίνος του μαστού
PARIS, FRANCE – SEPTEMBER 26: (EDITORIAL USE ONLY – For Non-Editorial use please seek approval from Fashion House) Carla Bruni Sarkozy attends the Saint Laurent Womenswear Spring/Summer 2024 show as part of Paris Fashion Week on September 26, 2023 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/WireImage)

Η Κάρλα Μπρούνι επεσήμανε πως δε δημοσιεύει τις πληροφορίες αυτές προκειμένου να ενημερώσει το κοινό για την κατάσταση της προσωπικής της υγείας αλλά επειδή η ίδια θέλει να μεταφέρει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τις όλες τις γυναίκες -να μην παραλείπουν την ετήσια μαστογραφία τους.

*Credits: Getty Images