Θύμα διπλής επίθεσης με σπρέι πιπεριού έπεσε ένας καθηγητής λυκείου στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν πήρε το κινητό μίας μαθήτριας που το χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η New York Post, το ακραίο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (5/5) στο Antioch High School και καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο έχει γίνει ήδη viral στο διαδίκτυο.

Στο βίντεο φαίνεται η μαθήτρια να ψεκάζει με σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο τον νεαρό καθηγητή την ώρα που ο ίδιος καταγγέλλει ότι ήδη έχει δεχθεί μια παρόμοια επίθεση δευτερόλεπτα νωρίτερα.

«Δώσε μου το κινητό τηλέφωνο», φωνάζει η μαθήτρια, ενώ ο καθηγητής γονατίζει μετά το δεύτερο ψέκασμα. Την ίδια ώρα, ένας άλλος ενήλικας βγαίνει από διπλανή τάξη για να παρέμβει, με τη μαθήτρια να συνεχίζει να απαιτεί να της επιστραφεί το κινητό της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μαθήτρια είχε βρεθεί «να στέλνει μηνύματα και να ψάχνει απαντήσεις στο Google για τα μαθήματά της».

Μάλιστα, ο ίδιος καθηγητής δεν πέφτει θύμα επίθεσης για πρώτη φορά. Δύο μήνες νωρίτερα δέχθηκε μπουνιά στο πρόσωπο από άλλο μαθητή, από τον οποίο είχε, επίσης, πάρει το κινητό όταν τον αντιλήφθηκε να το χρησιμοποιεί για να αντιγράψει στο μάθημα.