Ακόμα και τα 78 χρόνια φυλάκισης στα οποία καταδικάστηκε φαντάζουν πολύ λίγα για το φρικτό έγκλημα που διέπραξε. Μια μητέρα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ φρόντισε να ναρκώσει τα δύο κοριτσάκια της με ζελεδάκια που περιείχαν μελατονίνη και στη συνέχεια πήγε πάνω από τα κρεβάτια τους και τα σκότωσε πυροβολώντας τα.

Η Βερόνικα Γιάνγκμπλαντ είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2018, όταν η αστυνομία εξιχνίασε τη δολοφονία των δύο κορών της, της 15χρονης Σάρον και της μόλις 5χρονης Μπρούκλιν.

Οι στιγμές που έζησαν οι ένορκοι στο δικαστήριο ήταν συγκλονιστικές καθώς άκουσαν την ηχογραφημένη κλήση στην άμεση ανάγκη που είχε κάνει η μεγαλύτερη κόρη, περιγράφοντας πως η μητέρα της είχε πυροβολήσει την ίδια και τη μικρή αδελφή της. Κάποιοι μάλιστα ακούγοντας τη συνομιλία δεν άντεξαν στη φρίκη και ζήτησαν ψυχολογική υποστήριξη.

Η μητέρα είπε στους ντετέκτιβ ότι σχεδίαζε να σκοτώσει τα παιδιά και να αυτοκτονήσει μετά από μια παρατεταμένη διαμάχη με τον σύζυγό της για την κηδεμονία

Η 38χρονη, κι ενώ ψυχορραγούσε η 15χρονη κόρη της, τηλεφώνησε στον πρώην σύζυγό της για να του πει ότι τον μισούσε και ότι είχε πυροβολήσει τα παιδιά. Το μικρότερο παιδί είχε πεθάνει από πυροβολισμό στο κεφάλι επί τόπου, ενώ η μεγάλη κόρη πυροβολήθηκε μία φορά στην πλάτη και μία στο στήθος και πέθανε στο νοσοκομείο.