Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 36 ετών άφησε ο Ντάρεν Κεντ, που γνωρίσαμε από τον ρόλο του Goatherd, στο Game of Thrones.

Ο θάνατός του ανακοινώθηκε στο Facebook από το πρακτορείο ταλέντων του Carey Dodd Associates.

«Με βαθιά θλίψη σάς ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και πελάτης Ντάρεν Κεντ πέθανε ήσυχα την Παρασκευή. Οι γονείς του και ο καλύτερος φίλος του ήταν δίπλα του. Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Ντάρεν δεν ήταν μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, ήταν πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που είχα ποτέ τη χαρά να γνωρίσω. Ήταν προνόμιο και χαρά που ήμουν μέρος του ταξιδιού του. RIP φίλε μου» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο εκλιπών είχε διαγνωσθεί με οστεοπόρωση, αρθρίτιδα και μια σπάνια διαταραχή του δέρματος. Η αιτία του θανάτου του ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.

Ποιος ήταν ο Ντάρεν Κεντ

Γεννήθηκε στο Έσσεξ και, αφού αποφοίτησε από το Italia Conti το 2007, έπαιξε τον πρώτο του ρόλο στην ταινία Mirrors το 2008.

Αργότερα κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στην τελετή απονομής των βραβείων Van D’or του 2012 για τον χαρακτήρα του Ντάνι στην ταινία Sunnyboy.

Το 2014 έπαιξε τον Goatherd σε ένα επεισόδιο του Game of Thrones και τέσσερα χρόνια αργότερα είχε επίσης ρόλο στο The Little Stranger.

Το 2022, ο Κεντ εμφανίστηκε σε δύο επεισόδια του EastEnders ενώ πρόσφατα έπαιξε και στο Love Without Wall, της  Jane Gull, η οποία τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στο Twitter.

«Τι προνόμιο ήταν να είμαι φίλη σου και να δουλεύουμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Η ζωή δεν θα είναι ίδια χωρίς εσένα Θα μου λείψεις τόσο πολύ. RIP αγαπητέ Ντάρεν».