Μια απίστευτη ιστορία με σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού ηλικίας μόλις 10 ετών αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ με την κύρια δράστιδα να είναι η μητέρα, η οποία δεν αρκέστηκε μόνο στο να έχει επαφές με το ίδιο της το παιδί…

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, όταν αξιοποιώντας πληροφορία, αστυνομικοί μπήκαν σε διαμέρισμα στο Σαν Αντόνιο των ΗΠΑ και βρήκαν έναν 40χρονο με ένα ανήλικο κορίτσι. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο Τζάροντ Κίρκους είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ανηλίκου, ενώ εις βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σκάβοντας την υπόθεση προκειμένου να δουν πώς συνδεόταν ο Κίρκους με τη 10χρονη, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι τον παιδόφιλο είχε καλέσει η ίδια της η μητέρα. Με μηνύματα στο Snapchat τον προέτρεπε να βρεθεί με την κόρη της και του έλεγε ότι θα τους άφηνε μόνους στο σπίτι για να κάνει «τη δουλειά του».

Όπως προέκυψε, η 37χρονη Ελίζαμπεθ Σπάεθ, η οποία συνελήφθη τελικά τον Σεπτέμβριο, είχα βιάσει το παιδί της αρκετές φορές, ενώ σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, το κοριτσάκι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και από τον 35χρονο σύντροφό της, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρει το San Antonio Express News.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές πριν η 37χρονη οδηγηθεί σε δίκη, η σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 8 ετών.