Επιτομή της έκφρασης «αυτό δεν πήγε καθόλου καλά» αποτελεί το περιστατικό που συνέβη σε εμπορικό κέντρο της Βιρτζίνια στις ΗΠΑ, όπου ένας νεαρός youtuber σωριάστηκε στο έδαφος έχοντας μια σφαίρα στο στήθος.

Όλα ξεκίνησαν ότι ο youtuber Τάνερ Κουκ βρήκε στο πρόσωπο του ντελιβερά το επόμενο θύμα για μια από τις φάρσες που κάνει και μετά ανεβάζει στο κανάλι του με το όνομα Classified Goons.

Ο 21χρονος Κουκ πλησίασε τον διανομέα, του κόλλησε ένα κινητό στο πρόσωπο και του είπε «έι, βλάκα, σταμάτα να σκέφτεσαι τα βλέφαρά μου».

Παρότι το θύμα ζήτησε από τον youtuber να σταματήσει να τον ενοχλεί όχι μία, αλλά τρεις φορές, ο τελευταίος δεν έδειξε να συγκινείται. Τότε ήταν που ο διανομέας έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε μία φορά, τραυματίζοντάς τον στο στήθος και προκαλώντας πανικό καθώς ο κόσμος που βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο φοβήθηκε – λογικά – ότι κάποιος ένοπλος είχε εισβάλει και άρχισε να πυροβολεί.

Στο δικαστήριο που έγινε, ο ντελιβεράς κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της ένοπλης επίθεσης από πρόθεση καθώς θεωρήθηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, με δεδομένο ότι – όπως ισχυρίστηκε – τρόμαξε και ένιωσε απειλή από έναν άνθρωπο πολύ ψηλότερό του. Αντίθετα, κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία του πυροβολισμού κατά τη διάρκεια καβγά που δεν είναι το ίδιο σοβαρή.

Όσο για τον Κουκ, μάλλον θα το σκεφτεί καλά προτού αποφασίσει ξανά να γίνει τόσο ενοχλητικός για ένα βίντεο στο κανάλι του…