David Beckham και Victoria Beckham οδεύουν προς την 25ετία του γάμου τους και παρόλες τις δυσκολίες που έχουν περάσει αυτά τα χρόνια, με τις τόσες φημολογίες για απιστία και διάφορα άλλα, ο δεσμός τους μοιάζει να είναι το ίδιο δυνατός. Κι αυτό το καταλαβαίνει κανείς στον τρόπο που πειράζουν ο ένας τον άλλον και στη σύνδεση που έχουν με τα παιδιά τους.

Ο David Beckham εξελίσσεται όσο μεγαλώνει σε ένα πειραχτήρι και δεν αφήνει τη Victoria σε ησυχία. Αφορμή για το νέο του τρολάρισμα προς τη γυναίκα του είναι ένα ειδικό φωτάκι που κουμπώνει στο βιβλίο και μπορείς να διαβάζεις τη νύχτα χωρίς να ενοχλείται αυτός που κοιμάται δίπλα σου στο κρεβάτι και χωρίς να ανάβεις κάποιο πιο έντονο φως.

Για τον David αυτή ήταν μια ευκαιρία να πειράξει τη γυναίκα του για την ηλικία της και στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram της λέει «Όχι ότι η γυναίκα μου γερνάει, αλλά κάποιος αγόρασε φωτάκι από το Amazon για να διαβάζει το βιβλίο της. Πόσο χρονών είσαι πια..;».

Η ίδια έσπευσε να συμπληρώσει πως το πήρε για τη νύχτα και ο David έδειξε με τη λεζάντα της ανάρτησης πως δεν είναι τελικά τόσο κακή ιδέα ένα φωτάκι για το βιβλίο.

«Δε με ενδιέφερε ιδιαίτερα το φωτάκι. Αλλά μιας και αναφέρθηκε, ένα βιβλίο με φωτάκι πάνω του…Σοβαρά τώρα; Θέλω επειγόντως κι εγώ ένα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Becks «γλεντάει» τη Victoria δημόσια. Πριν λίγους μήνες είχε αναφέρει σε ένα podcast πως τρώει επί 25 χρόνια το ίδιο φαγητό.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Αστυνομικοί και στρατιωτικοί «κλίνουν το γόνυ» στην διάσημη πορνοστάρ Brandi Love που βρίσκεται στην Αθήνα

Armie Hammer: Η σειρά που «φωτίζει» τις σκοτεινές πτυχές του ηθοποιού – «Είμαι κανίβαλος»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Με βρεγμένη λευκή μπλούζα σε μια αποκαλυπτική καλοκαιρινή ανάρτηση