David Beckham: «Η Victoria τρώει το ίδιο φαγητό εδώ και 25 χρόνια»

David Beckham: «Η Victoria τρώει το ίδιο φαγητό εδώ και 25 χρόνια»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Manchester United παραπονέθηκε σε γνωστό podcast, πως η Victoria τρώει το ίδιο φαγητό εδώ και 25 χρόνια.

Ο David Beckham μιλάει για τις παράδοξες διατροφικές συνήθειες της συζύγου του, Victoria,  η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην ποδοσφαιριστή της Manchester United, τρώει το ίδιο γεύμα καθημερινά εδώ και 25 χρόνια.

Ο Beckham, ανέφερε στο podcast του River Cafe Table 4 πως με την σύζυγο του, έχουν μοιραστεί το ίδιο φαγητό μόνο μια φορά στα χρόνια που είναι μαζί, αποκαλώντας το περιστατικό «καταπληκτικό» και περιγράφοντας το ως μια από τις πιο αγαπημένες του αναμνήσεις.

«Γίνομαι πολύ συναισθηματικός με το φαγητό και το κρασί. Όταν τρώω κάτι υπέροχο, θέλω όλοι να το δοκιμάσουν. Δυστυχώς, είμαι παντρεμένος με κάποια που τρώει το ίδιο πράγμα τα τελευταία 25 χρόνια. Από τότε που γνώρισα τη Victoria, τρώει μόνο ψητά ψάρια και λαχανικά στον ατμό. Πολύ σπάνια θα απομακρυνθεί από εκεί»

Στη συνέχεια, είπε λεπτομέρειες για εκείνη τη φορά που η 47χρονη Posh Victoria, χαλάρωσε τη συνήθη διατροφή της και απόλαυσε μερικές μπουκιές από το πιάτο του συζύγου της, λέγοντας πως «η μόνη φορά που έφαγε κάτι από το πιάτο μου ήταν όταν στην εγκυμοσύνη της Χάρπερ, και ήταν εκπληκτικό. Ήταν ένα από τα αγαπημένα μου βράδια. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά ξέρω ότι δεν το έχει φάει έκτοτε».

Jake Gyllenhaal και Lady Gaga στο Actors On Actors του Variety

Τέλος, ο David αποκάλυψε πως είχε γραφτεί σε μάθημα ιταλικής μαγειρικής, όταν έπαιζε για την Μίλαν το 2009, θέλοντας να φτιάξει το «τέλειο» ραγκού και ριζότο για τα παιδιά τους – τους γιους τους Brooklyn, 22, Romeo, 19 , Cruz, 16 ετών και την 10χρονη κόρη τους Harper.

Από ότι φαίνεται η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls και νυν σχεδιάστρια μόδας, δεν ενθουσιάζεται ιδιαίτερα με τις μαγειρικές ανησυχίες του συζύγου της.