Από το τέλος καλοκαιριού είχε φανεί πως η σπίθα ανάμεσά τους είχε ανάψει ξανά. Irina Shayk και Bradley Cooper, ύστερα από τρία χρόνια από το τέλος του γάμου τους, κάνουν μια νέα προσπάθεια να είναι ζευγάρι και να συνεχίσουν από κει που το άφησαν, έχοντας και μια κόρη που τη μεγαλώνουν μαζί και σίγουρα αποτέλεσε έναν λόγο να έρθουν και πάλι πιο κοντά.

Σε αυτό το διάστημα έχουν κάνει αρκετές κοινές εμφανίσεις και αναρτήσεις στα social media, με τελευταία αυτή στο Halloween, όπου μάλιστα ο Cooper κυκλοφόρησε incognito για να μη δώσει αφορμές για κουτσομπολιό, αλλά μάλλον τον πήραν χαμπάρι και έγινε άμεσα η σύνδεση. Στην ανάρτηση που είχε κάνει η Shayk, είναι ντυμένη με μια σέξι αμφίεση και κάθεται στην αγκαλιά ενός ντυμένου ανθρώπου ντυμένου αρκούδου. Κάτω από κει, πιθανότατα αρκετά ιδρωμένος, είναι ο Bradley Cooper.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irina shayk (@irinashayk)

Λίγο μετά, βγήκαν μαζί με την 5χρονη κόρη τους για το καθιερωμένο trick or treat που έχουν ως έθιμο στην Αμερική και δεν έβγαλε ούτε εκεί το πάνω μέρος από το κουστούμι.

Σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και να δώσει την επιβεβαίωση, ένα ρεπορτάζ της Daily Mail με φωτογραφίες που δείχνουν τον Bradley Cooper και την Irina Shayk να περπατάνε στους δρόμους της Νέας Υόρκης αγκαλιασμένοι, καθώς βγάζουν βόλτα τα τρία σκυλιά τους.

Η επανασύνδεση τους είναι γεγονός και ίσως να μην αφορά μόνο στο ερωτικό κομμάτι, αλλά ίσως να θέλουν όντως να προσφέρουν ένα αδελφάκι στην κόρη τους Lea. Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2015 και έμειναν μαζί μέχρι το 2019, όταν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, κυρίως του Cooper, έφεραν μεγάλη απόσταση, σε μια περίοδο που υπήρξε και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από την σχέση του Cooper με την Lady Gaga.

Σε αυτά τα τρία χρόνια δεν υπήρξαν δημοσιεύματα που να θέλουν τον Bradley Cooper με κάποια άλλη γυναίκα, ενώ για την Shayk ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ αν έβγαινε ραντεβού με τον Kanye West.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Κι όμως, ο Chris Evans ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άνδρας για το 2022

Haters gonna hate: Η Cher βάζει στη θέση τους όσους την λογοκρίνουν για τον κατά 40 χρόνια νεώτερο σύντροφό της

Η εξομολόγηση της Παπουτσάκη για τον χωρισμό με τον σύζυγό της: «Δεν θα μπορούσε να είναι εύκολος ο αποχωρισμός μας»