Η διαφορά ηλικίας στα ζευγάρια θα έπρεπε να μη θεωρείται ταμπού πλέον, μιας το βλέπουμε να συμβαίνει ολοένα και περισσότερο. Παρόλα αυτά, όταν συμβαίνει στις διάσημες προσωπικότητες, η δυσαρέσκεια του κόσμου δεν κρύβεται.

Αυτό συνέβη και με την 76χρονη Cher, η οποία λογοκρίθηκε για το νέο της σύντροφο που είναι κατά 40 χρόνια μικρότερος της. Πρόκειται για τον μουσικό διευθυντή Alexander Edwards, με τον οποίο εθεάθη να κρατιέται χεράκι χεράκι.

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας ανησύχησαν για τη διαφορά ηλικίας και θέλησαν να την ενημερώσουν. Από ενδιαφέρον, πάντα. Η Cher βέβαια τους έβαλε όλους στη θέση τους, απαντώντας το εξής:

«Η αγάπη δεν γνωρίζει μαθηματικά, δέχεται αγάπη» έγραψε η τραγουδίστρια σε ένα tweet, σχετικά με τη διαφορά ηλικίας τους, ενώ μοιράστηκε και μια φωτογραφία του νέου της συντρόφου, γράφοντας απλώς « Alexander» και προσθέτοντας ένα emoji καρδιάς. Ερωτηθείσα εάν πρόκειται για τη νέα της σχέση, απάντησε πάλι με emoji που δείχνει μια φατσούλα που στέλνει καρδιές.

Διαβάστε ακόμη: Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη: Το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα του Maestro

Η πρώην του Alexander Edwards τον κατηγόρησε για απιστία

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Ο Alexander είναι καλλιτέχνης στην ανεξάρτητη εταιρεία Last Kings Records του ράπερ Tyga και η τελευταία του σχέση ήταν με το μοντέλο Amber Rose, με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο.

Η σχέση αυτή έληξε τον Αύγουστο του 2021 μετά από τρία χρόνια, με τη Rose να κατηγορεί τον Alexander πως την απατούσε με τουλάχιστον 12 διαφορετικά άτομα. Συγκεκριμένα, όπως έγραψε στο Instagram Story της, είχε «κουραστεί να την απατούν και να ντρέπεται».

Αργότερα, ο Alexander παραδέχτηκε την απιστία του, λέγοντας σε ένα Instagram Live πως «τον τσάκωσαν». «Στο τέλος, νομίζω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος ή επιτυχημένος εάν δεν είναι πραγματικά ο εαυτός του, είτε οι άλλοι το καταλαβαίνουν είτε σε κατηγορούν» είχε πει τότε. «Απλά είμαι αυτός που είμαι και δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο η Ρόουζ θέλει να αγαπηθεί».

Τι απαντά η Cher στους θαυμαστές που την προειδοποίησαν

Με αυτό το σκεπτικό, πολλοί από τους θαυμαστές της Cher θέλησαν να την προειδοποιήσουν το Σαββατοκύριακο, αναφέροντας το παρελθόν του στο κεράτωμα. Αλλά η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν είναι «χθεσινή».

«Μωρό, τα αγγλικά είναι η μητρική μου γλώσσα» είπε σε έναν ακόλουθό της. «Είμαι ερωτευμένη, δεν έχω τυφλωθεί από την αγάπη. Ξέρω όσα ξέρω. Ο καπνός δεν σημαίνει πάντα φωτιά. Όπως όλοι ξέρουμε, δεν γεννήθηκα χθες» έγραψε η Cher σε έναν άλλον θαυμαστή της που δήλωσε ότι υποψιάζεται τις προθέσεις του Έντουαρντς. «Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Κάθε φορά που κάνεις μια επιλογή παίρνεις ένα ρίσκο. Πάντα έπαιρνα ρίσκα… αυτή είμαι».

«Δεν μας υπερασπίζομαι» έγραψε σε ένα άλλο tweet. «Οι haters θα συνεχίσουν να μισούν… Δεν έχει σημασία εάν είμαστε ευτυχισμένοι και δεν ενοχλούμε κανέναν».