Άμα έχεις γεννηθεί προικισμένος με γοητεία, τότε ό,τι και να κάνεις στην εμφάνισή σου, πάντα θα τρελαίνεις τους θαυμαστές και τις θαυμάστριες. Λίγοι άντρες το έχουν αυτό. Ο Brad Pitt, ο David Beckham, ο Σάκης Ρουβάς στα καθ΄ημάς. Η πιο νέα προσθήκη σε αυτή την κατηγορία ανδρών είναι ο Damiano David των Maneskin, που κοντά τρία χρόνια τώρα, δεν έχει αφήσει τις απανταχού φανατικές να πάρουν ανάσα με το sex appeal του.

Ένα sex appeal που σαφώς και βασίστηκε στην εμφάνιση του και στην αλήτικη αύρα του, σε αυτή την ιταλική αναρχία που έχει από την κορφή ως τα πέλματα, είτε λόγω των τατουάζ, είτε λόγω του βλέμματος του, είτε λόγω της χαίτης του. Αυτή η τελευταία πάντως δεν υπάρχει πια. Είναι παρελθόν.

Σε μια φωτογραφία που ανάρτησε το βράδυ της Πέμπτης, ο Damiano είναι κοντοκουρεμένος, σχεδόν γουλί, οριακά βλέπεις το κρανίο του, αλλά δεν έχει χάσει ούτε δράμι από τη γοητεία του. Ίσα ίσα, μοιάζει ακόμα πιο «κακό παιδί», έχοντας ένα πιο βρετανικό στυλ, θυμίζοντας κάτι από Trainspotting ή Eminem στο 8 Mile.

Η φωτογραφία έχει πάρει 613.000 likes σε αυτό το διάστημα, με την πλειοψηφία των σχολίων να αποκαλεί «καυτό» τον Damiano των Maneskin, αλλά να υπάρχουν και οι θαυμάστριες που στενοχωρήθηκαν με τη χαίτη που χάθηκε.


Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η σιωπή του Παλατιού και ο Harry που άνοιξε για τα καλά το στόμα του

Noah Schnapp: O Will του Stranger Things παραδέχτηκε αυτό που όλοι γνωρίζαμε

Κλέλια Ανδριολάτου: Ποζάρει τόπλες στο Instagram για την αλλαγή του χρόνου