Εμείς οι άντρες, οι στρέιτ, που κουβαλάμε χίλιες δυο ανασφάλειες, που μας ταλανίζει το 80% της κάθε μέρας αν το πουλί μας είναι καλό σε μέγεθος και πάχος, που το βλέπουμε ακόμα και στον ύπνο μας, κολλάμε τόσο πολύ στο να πούμε ανοιχτά κάτι, γιατί σκεφτόμαστε πως αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι για τον ανδρισμό μας. Κι ενώ στην ουσία μπορεί να μην είμαστε φοβικοί προς γκέι κτλ, καταλήγουμε να εκπέμπουμε αυτό επειδή φοβόμαστε ότι θα μας πουν γκέι. Ο Damiano David είναι ένας τύπος που με τον τρόπο του τα καταργεί όλα αυτά.

Από πέρσι που κέρδισε τη Eurovision με τους Maneskin, έχει γίνει ανυπέρβλητος πόθος για τον γυναικείο πληθυσμό. Θα δει κανείς πολλές Ελληνίδες να του τα λένε χύμα και τσουβαλάτα σε σχόλια στις αναρτήσεις του, για το πόσο θα ήθελαν ένα βράδυ μαζί του ή και περισσότερα.

Ε, μετά τη χθεσινή του εμφάνιση στα MTV, όπου κέρασε τον πισινό του ως θέαμα σε παρευρισκομένους και τηλεθεατές, δε βρίσκω λόγο να μην παραδεχτώ κι εγώ ως ένας στρέιτ άντρας που βλέπει γυναικείο στήθος και οργιάζει η φαντασία του, ότι μόλις είδα τον πωπό του Damiano, είπα μέσα μου αυτό που μπορεί να περνάει ως σκέψη και για γυναίκες που έχουν ωραία οπίσθια ή που είπαν γυναίκες βλέποντας τον, δηλαδή το «πω, τι κωλ..α είναι αυτή;». Και δε με ενόχλησε που αφορούσε έναν άντρα.

Και δεν βρίσκω και λόγο να απολογηθώ που με γοήτευσε το σώμα του ή που το θεώρησα ωραίο, ούτε σκέφτηκα ότι απορρίπτω άλλα σώματα θεωρώντας ωραίο αυτό του Damiano. It is what it is. Βλέπεις κάτι ωραίο και αφήνεσαι στο πρωτόγονο συναίσθημα. Κι άμα ήταν μπροστά μου ο Damiano και του το έλεγα, θα μου τραγουδούσε το I Got My Peaches Down To Georgia του Justin Bieber.

Κάτι που θα πρέπει να σημειώσω εδώ προς όσες γυναίκες ίσως δεν το γνωρίζουν, είναι πως εμείς οι άντρες, παρά τα όσα στραβά κι ανάποδα μας χρεώνουν, δεν διστάζουμε να κάνουμε συζητήσεις για το αν θα πηδούσαμε τον φράχτη και με ποιους θα θέλαμε να το κάνουμε. Ε, ο Damiano νομίζω είναι στη λίστα των περισσότερων. Όχι μόνο για τον πωπό του, αλλά για όλο το κόνσεπτ.

Άσε που αν με φλέρταρε ο Damiano, όσο στρέιτ και να είμαι, θα γυρνούσα να το πω σε όποια κοπέλα με απέρριπτε, ωσάν άλλος Παναγιώτης Χατζηστεφάνου στη Δάφνη Μπόκοτα. «Εμένα κοπέλα μου με έχει φλερτάρει ο Damiano των Maneskin, στη γωνία περιμένει να του κάνω ένα νεύμα».

Όπως λέει κι ο Τσάκωνας στα Φτηνά Τσιγάρα: «Υπάρχει πρόβλημα; Ναι ρε, αθλούμαι. Υπάρχει πρόβλημα; Α, πρόβλημα. Ε άντε γαμ..».