Εμπύρετος και με δύσπνοια είναι τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Οικονομόπουλος, με τον κορονοϊό που τον είχε προσβάλλει εδώ και μερικές ημέρες να εκδηλώνεται με άσχημο τρόπο από ένα σημείο και μετά. Ενώ αρχικά φαινόταν πως θα περάσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τη νόσο, εν τέλει υπήρξε μια επιδείνωση που οδήγησε τον τραγουδιστή άμεσα στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται από την Πέμπτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, ο Νίκος Οικονομόπουλος κόλλησε τον κορονοϊό στη Μύκονο, όπου βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες και δεν απέφυγε να συναγελαστεί με αρκετό κόσμο στα σοκάκια του νησιού στα Ματογιάννια, όπου όλο το καλοκαίρι υπήρχε αρκετός συνωστισμός και η παραμικρή αμέλεια τιμωρείται.

Στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει το Mykonos Live TV, βλέπουμε πως ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορούσε στα σοκάκια του νησιού χωρίς μάσκα, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, μόνο που για τον τραγουδιστή είναι γνωστό ότι δεν έχει εμβολιαστεί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει και να εμφανίζει τώρα άσχημα συμπτώματα, με πυρετούς και δύσπνοια και με το νοσηλευτικό προσωπικό να τον παρακολουθεί στενά. Μάλιστα, ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει μπει σε παροχή οξυγόνου υψηλής ροής που κρίθηκε απαραίτητη, μετά τη σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια που παρουσιασε και, παρότι έλαβε οξυγόνο, με ρινική κάνουλα.