O Nίκος Οικονομόπουλος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από την Πέμπτη. Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσίασε πνευμονολογικά προβλήματα και εισήχθη για νοσηλεία σε απλή κλίνη covid. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega τις τελευταίες ώρες η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή έδειχνε σημάδια βελτίωσης, ωστόσο χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο υψηλής ροής.

Από χθες το απόγευμα έχει πέσει ο πυρετός του, η κλινική του εικόνα παρουσιάζει βελτίωση κι αν συνεχίσει έτσι, τη Δευτέρα αναμένεται να αποφασίσουν οι γιατροί εάν θα πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, ο Νίκος Οικονομόπουλος κόλλησε τον κορονοϊό στη Μύκονο, όπου βρισκόταν τις προηγούμενες ημέρες. Ο συνωστισμός στα σοκάκια του νησιού στα Ματογιάννια είχε αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία του, και τελικά η αμέλεια του δεν έμεινε ατιμώριτη. Στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει το Mykonos Live TV, βλέπουμε πως ο Νίκος Οικονομόπουλος κυκλοφορούσε στα σοκάκια του νησιού χωρίς μάσκα, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, μόνο που για τον τραγουδιστή είναι γνωστό ότι δεν έχει εμβολιαστεί.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει και να εμφανίζει τώρα άσχημα συμπτώματα, με πυρετούς και δύσπνοια και με το νοσηλευτικό προσωπικό να τον παρακολουθεί στενά. Μάλιστα, ο Νίκος Οικονομόπουλος -παρότι δεν ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου- έχει μπει σε παροχή οξυγόνου υψηλής ροής που κρίθηκε απαραίτητη, μετά τη σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια που παρουσιασε και, παρότι έλαβε οξυγόνο, με ρινική κάνουλα.