Η Alexandra Daddario βρίσκεται στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Αθήνα, απολαμβάνοντας τις διακοπές της, μπάνια και επίσκεψη στα αξιοθέατα, μιας και ο καιρός το επιτρέπει.

Η 35χρονη ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως San Andreas, Texas Chainsaw, Percy Jackson και Baywatch, και σε δημοφιλείς σειρές όπως το True Detective και το American Horror Story, επισκέφτηκε μεταξύ άλλων και την Ακρόπολη μαζί με τον σύντροφό της, τον παραγωγό Andrew Form.

Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της η Daddario

Πρόσφατα αγόρασε το κομψό κτήμα του John Wells στο πάρκο Hancock για 7,3 εκατομμύρια δολάρια. Ενώ είναι περισσότερα από τα 7 εκατομμύρια δολάρια που πλήρωσε ο τηλεοπτικός παραγωγός (“Shameless”, “The West Wing”, “ER”) τον Ιανουάριο του 2020, είναι επίσης πολύ λιγότερο από τα 7,9 εκατομμύρια δολάρια που ζητούσε στην αρχή.

Ήταν μια δίκαιη συμφωνία για ένα σπίτι ανακαινισμένο από σχεδιαστή σε μια από τις πιο αποκλειστικές γειτονιές του Λος Άντζελες. Και όπως αποδείχθηκε, οι αγοραστές με έκπτωση ήταν η εξέχουσα ηθοποιός του Χόλιγουντ Alexandra Daddario και ο σύντροφός της , κινηματογραφικός παραγωγός Andrew Form.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Daddario-Forms θα προχωρούσαν σε μια ακριβή αγορά ακινήτων, καθώς και οι δύο χρειάζονταν πολύ ένα νέο σπίτι. Τον περασμένο Δεκέμβριο, η 35χρονη Daddario, πούλησε το αρχικό σπίτι της στο Λος Άντζελες – 1,5 εκατομμύρια δολάρια-, ένα λιτό μπανγκαλόου στη γειτονιά Dell του Χόλιγουντ.

Όσο για τον Form, 52 ετών, ζούσε στο παρελθόν με τη σύζυγό του Τζορντάνα Μπρούστερ σε μια έπαυλη στο Brentwood αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Το διαζύγιο του ζευγαριού οριστικοποιήθηκε τον Ιούνιο και η Μπρούστερ εξαγόρασε στη συνέχεια το 50% του μεριδίου του σε αυτό το σπίτι.