Ως μια «όμορφη και απίστευτη εμπειρία» χαρακτηρίζει η Demi Lovato την επαφή της με εξωγήινους. Διότι, ναι, η 29χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ισχυρίζεται πως ήρθε σε επαφή με πλάσματα από άλλο πλανήτη, στο Joshua Tree της Καλιφόρνια.

«Βγήκα στην έρημο στο Joshua Tree και ουσιαστικά είδα αυτή τη μπλε σφαίρα που ήταν περίπου 50 πόδια μακριά, ίσως και λιγότερο, και ήταν σαν να αιωρείται  πάνω από το έδαφος, περίπου 10 ή 15 πόδια, και ήταν κάπως σα να κρατούσε απόσταση από μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Demi Lovato κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του στο E!

Μάλιστα, η ποπ σταρ σημείωσε πως η επική αυτή συνάντηση μαζί τους, άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο. «Έχετε ένα προαίσθημα και ξαφνικά επιβεβαιώνεται», εξήγησε. Από την άλλη, αν νομίζατε πως αυτό συνέβη αυτή τη μοναδική φορά, γελαστήκατε. Η Demi Lovato είχε δηλώσει στο παρελθόν πως γοητεύτηκε από τα UFO μετά από μια «βαθιά εμπειρία» στους εορτασμούς των 28ων γενεθλίων της το 2020.

«Έκανα επαφή μαζί τους και ήταν μια πολύ συναρπαστική εμπειρία. Από τότε, άρχισα να το εξετάζω περισσότερο και ήθελα να κάνω ένα σόου γι ‘αυτό» δήλωσε στο Entertainment Weekly.  «Παρακολουθούσα τα αστέρια και ξαφνικά κάτι εμφανίστηκε ακριβώς πάνω μας στον ουρανό», εξήγησε προσθέτοντας ότι είδαν «τεράστια φώτα που έκαναν ένα ερωτηματικό, σχεδόν, στον ουρανό» πριν εξαφανιστεί η φωτιζόμενη φιγούρα.  «Συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου πιθανότατα θα άλλαζε με πνευματικό τρόπο, επειδή έχω πνευματική σύνδεση και με αυτό το ταξίδι» είπε η Lovato.

«Unidentified with Demi Lovato»: Η σειρά θα ερευνά τα UFO

H τραγουδίστρια στη νέα σειρά με τίτλο Unidentified with Demi Lovato, που δεν θα έχει σενάριο και με θέμα τα UFO, θα μάθει αν η αλήθεια είναι εκεί έξω. Επί της ουσίας, στην εν λόγω σειρά, θα γίνει μια προσπάθεια να βοηθήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας για τα φαινόμενα UFO, με συζητήσεις που θα γίνουν με κορυφαίους εμπειρογνώμονες.

Η Demi έχει δηλώσει, πάντως, στο παρελθόν ότι αυτοπροσδιορίζεται ως μη δυαδική, χρησιμοποιώντας τις αντωνυμίες «τους, εμείς, εμάς». Η ποπ σταρ, βέβαια, έχει μιλήσει ανοικτά για τη ψυχική της κατάρρευση και τη θεραπεία απεξάρτησης που έκανε μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών, το 2018.

https://www.intronews.gr/5993-2-itan-na-mi-ginei-i-archi-jlo-kai-ben-affleck-filiountai-kai-agkaliazontai-sti-nea-yorki