Η Demi Lovato αποκάλυψε ότι δεν θα χρησιμοποιεί την ουδέτερη αντωνυμία, όταν θα αναφέρεται στον εαυτό της. Η τραγουδίστρια εξήγησε προηγουμένως πώς η έκφραση του φύλου και η ταυτότητά της δεν ήταν δυαδικές, πράγμα που σήμαινε ότι δεν εμπίπτει στην κατηγορία ανδρών ή γυναικών. Έκτοτε μίλησε για το πώς αυτοπροσδιορίζεται ως gender fluid, αλλά τώρα κλίνει περισσότερο στο θηλυκό και επομένως χρησιμοποιεί νέες αντωνυμίες.

Η Lovato ρωτήθηκε από την Tamara Dhia στο podcast του Spout τι σήμαιναν για εκείνη οι αντωνυμίες ουδέτερων ως προς το φύλο. Έτσι η 29χρονη αποκάλυψε ξανά τη νέα της ταυτότητα. «Υιοθέτησα ξανά τις θηλυκές αντωνυμίες. Για μένα είμαι τόσο ρευστό άτομο που ένιωσα ότι, ειδικά πέρυσι, η ενέργειά μου ήταν ισορροπημένη στην αρσενική και θηλυκή μου ενέργεια.

Όταν αντιμετώπισα την επιλογή «γυναίκες» και «άντρες» σε ένα μπάνιο, ένιωθα ότι υπήρχε κάποια επιλογή για μένα γιατί δεν ένιωθα απαραίτητα γυναίκα. Δεν ένιωθα άντρας. Απλώς ένιωθα άνθρωπος. Κατάλαβα ότι οι ουδέτερες ως προς το φύλο ήταν για εμένα. Έχουν να κάνουν με το να νιώθεις άνθρωπος στο μέσα σου».

Στην συνέχεια η Lovato εξήγησε γιατί επέλεξε ξανά τις θηλυκές αντωνυμίες. «Νομίζω ότι αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι μπλέκουν τις αντωνυμίες κάποια στιγμή, και ειδικά όταν οι άνθρωποι μαθαίνουν. Όλα είναι θέμα σεβασμού».

Όταν αποκάλυψε πίσω το 2021 ότι υιοθέτησε τις ουδέτερες αντωνυμίες, εξήγησε πώς η αλλαγή της επέτρεψε «να αισθάνεται πιο αυθεντική και αληθινή με το άτομο που και οι δύο ξέρω ότι είμαι και ακόμα ανακαλύπτω». Αποκάλυψε ότι το ταξίδι της για την ανακάλυψη του εαυτού της ήταν νέο, συναρπαστικό και μπερδεμένο. Εξήγησε ακόμη και πώς μερικές φορές έκανε λάθος για το ποια είναι. «Είμαι απλώς ευγνώμων για την προσπάθειά σας να προσπαθήσετε να θυμηθείτε τι σημαίνει αυτό για τη διαδικασία θεραπείας μου» είπε αναφερόμενη στους fans της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζευγάρι με την Σοφιάνα από το Survivor; Παρελθόν αποτελεί πια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Mystikal: Συνελήφθη ο ράπερ για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία – Είναι η τρίτη φορά

Το νέο ζευγάρι; Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί στη Χαλκιδική