Με ιστορία 130 χρόνων και μια ατμόσφαιρα από τη βρετανική κυριαρχία να αναδύεται στην ατμόσφαιρα, το Raffles Hotel στη Σιγκαπούρη είναι η επιτομή του luxury και του high living. Γι΄αυτό και στη νέα του καμπάνια, το ξενοδοχείο των 115 δωματίων που άνοιξε ξανά τον Οκτώβριο του 2019, αποφάσισε να επιστρατεύσει 6 πρόσωπα με βασιλική καταγωγή και «γαλάζιο αίμα». Ανάμεσα τους και η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου.

Η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ συμμετείχε στην καμπάνια με τίτλο «Hotel Royalty Since 1887» και κάθισε στο ίδιο τραπέζι μαζί με τον πρίγκιπα της Δανίας Νικολάι, τον πρίγκιπα της Τζαϊπούρ, Σάουι Παντμάναμπχ Σινγκ, την αρχιδούκισσα της Αυστρίας, πριγκίπισσα της Ουγγαρίας και της Βοημίας Καταρίνα των Αψβούργων μαζί με τη μητέρα της, αρχιδούκισσα Άννα-Γαβριέλα των Αψβούργων, και με τον μαρκήσιο του Μπλάντφορντ, τον Τζορτζ Σπένσερ Τσόρτσιλ.

Ο τελευταίος είναι ξάδελφος της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα και απόγονος του πρώην πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας σερ Γουίνστον Τσόρτσιλ.

https://www.youtube.com/watch?v=ZyavSZKjX-I

Μου αρέσει να δουλεύω με brands που μου προσφέρουν τη δυνατότητα να εκφραστώ δημιουργικά. Τα Raffles είναι σημεία αναφοράς, καθώς έχουν ταυτίσει την ιστορία τους με την υψηλή αισθητική, την πολυτέλεια και τις σημαντικές προσωπικότητες που έχουν φιλοξενήσει. Για μένα το να πρωταγωνιστήσω στην καμπάνια “Hotel Royalty Since 1887” διαμένοντας στο “Raffles Singapore”, ένα από τα εμβληματικότερα ξενοδοχεία του κόσμου, ήταν ένα προνόμιο που έκρυβε συγκίνηση», αναφέρει η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ στο «Gala».

Το Raffles πήρε το όνομα του από τον Bρετανό αριστοκράτη πολιτικό Σερ Στάμφορντ Ραφλς και το ανέλαβαν Αρμένιοι επιχειρηματίες για να το μετατρέψουν σε ξενοδοχείο προσθέτοντας τρία νέα τμήματα και ένα νέο κτήριο στη θέση του παραθαλάσσιου οικοδομήματος, με τον αρχιτέκτονα Αλφρεντ Τζον Μπίντγουελ να το σχεδιάζει και να το φέρει εις πέρας στην αρχή του 20ου αιώνα. Πλέον, ανήκει στην Katara Hospitality από το Κατάρ και το διαχειρίζεται η Accor.

Στο Raffles έχουν μείνει κατά καιρούς πολλά βασιλικά μέλη, της Ελισάβετ συμπεριλαμβανομένης, αλλά και άλλων μελών της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ, ένα κορίτσι εστέτ

Η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ έχει αναμφίβολα όλες τις πόρτες ανοιχτές στα 25 της χρόνια, έχοντας πίσω της κι έναν παππού τον Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ που το Forbes έχει αποτιμήσει την περιουσία του στα 2.4 δισεκατομμύρια δολάρια και διεκδικεί με το στυλ και την παρουσία της την αναγνώριση και την επιτυχία, δίχως να ντρέπεται για τη βασιλική της καταγωγή και ούσα περήφανη για τις ελληνικές ρίζες της.

Η 25χρονη έχει φιλοξενηθεί σε σημαντικούς τίτλους εντύπων που σχετίζονται με τη μόδα και το lifestyle με την ευρύτερη έννοια, όπως το Vanity Fair, ενώ προσφάτως μίλησε στο υψηλού κύρους και άκρως επιλεκτικό Tatler για τη ρουτίνα ομορφιάς της.

Η Μαρία-Ολυμπία Γλύξμπουργκ είναι μια απόδειξη πως δεν πάει να έχει κάποια 20 εκατομμύρια ακόλουθους, στο τέλος της ημέρας μετράει η αισθητική, η κουλτούρα, η εικόνα. Η ίδια έχει μόλις 243 χιλιάδες followers, όμως έχει βρει θέση ως όνομα και εικόνα σε μεγάλα brands.