«Αυτή είναι η επόμενη μας βασίλισσα». Με ένα στόμα, μια φωνή, το βρετανικό κοινό αναφώνησε «ωσαννά» βλέποντας την Kate Middleton να παίζει πιάνο το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων στην εκδήλωση Royal Carols που διοργάνωσαν ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ.

Το Westminster Abbey είχε γεμίσει με εξέχοντες καλεσμένους, πάντοτε με αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Πλήθος καλλιτεχνών της Βρετανίας είχαν προσκληθεί για μια ειδική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση εν είδει μνημοσύνου για όλους τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια της πανδημίας. Κι όχι μόνο, αλλά και προς τιμήν όσων παλεύουν αυτά τα 2 χρόνια για να σώσουν τις ζωές των ασθενών.

Ήταν η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και η Kate Middleton, χωρίς να είναι αυτοσκοπός της αυτός, έθεσε γερά το πόδι της για να αναλάβει κάποτε το θρόνο. Στο Twitter τα σχόλια είναι διθυραμβικά από χθες το βράδυ και αρκετοί την αποκαλούν «μέλλουσα βασίλισσα».

https://twitter.com/anneboleynsoc/status/1474504226155999242

https://twitter.com/duchessofpoms/status/1474499578267320327

Η Kate Middleton θύμισε Πριγκίπισσα Diana

Η 39χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνόδευσε από το πιάνο τον τραγουδιστή Tom Walker στην πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς. Η Kate Middleton έδωσε ρεσιτάλ στο τραγούδι «For Those Who Can’t Be Here» και όταν κατέβηκε από τη σκηνή, πήγε κι έκατσε δίπλα στον William. Το βλέμμα του καρφώθηκε πάνω της και ήταν σαν να της λέει «αυτό είναι όλο δικό σου, είμαι περήφανος για σένα».

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εκδήλωση μαγνητοσκοπήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου, σε μια περίοδο που δεν είχε διαφανεί ακόμα η έξαρση της Όμικρον. Η Middleton παίζει πιάνο από 8 ετών και με αυτό της το performance θύμισε σε πολλούς την Πριγκίπισσα Diana, η οποία είχε κάνει το ίδιο πίσω στο 1988, όταν είχε επισκεφθεί την Αυστραλία μαζί με τον Κάρολο και είχε παίξει στη Σχολή Καλών Τεχνών της Μελβούρνης.

Μαζί με τον Πρίγκιπα Κάρολο είχαν πάει να βρουν τον καθηγητή του στη μουσική και αφού ο Κάρολος έπαιξε πρώτα μερικές νότες στο τσέλο, τα βλέμματα πήγαν πάνω στην Diana που άρχισε το κονσέρτο της. Και η Diana είχε κληρονομήσει το ταλέντο από τη μητέρα της που ήταν πιανίστρια.

Ο Tom Walker είπε για την Kate Middleton ότι «Προβάραμε το τραγούδι 9 φορές και στο τέλος το είχε βρει απόλυτα. Για τις επόμενες ημέρες έκανε πρόβα και έτσι το ηχογραφήσαμε. Νομίζω ότι ήμασταν και οι δύο νευρικοί και φοβόμασταν ότι δε θα πάει όπως το σχεδιάσαμε ή ότι ο ένας από εμάς θα άφηνε τον άλλο ξεκρέμαστο. Ήταν όμως υπέροχη, το εκτέλεσε άψογα».

Φυσικά, μια τέτοια εμφάνιση από την Kate Middleton δεν άφησε ασυγκίνητους κι αυτούς που ψάχνουν ευκαιρία να τα βάλουν με τη Meghan Markle, η οποία μαζί με τον Harry είχαν απασχολήσει νωρίτερα τα μέσα για τη φωτογραφία τους με τα δυο τους παιδιά.

https://twitter.com/LilytheP1nk/status/1474517251554349056