Πρόκειται για τον πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών της Sirina, Απολλώνιο, και παίκτη τηλεπαιχνιδιών και ριάλιτι, ο οποίος βάζει πλώρη για την τοπική Αυτοδιοίκηση και ονειρεύεται να μεταμορφώσει τους Δελφούς σε Μόντε Κάρλο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Καράλη στην εφημερίδα Espresso, ο Ανδρέας Λιόντος, ο «Απολλώνιος» του αισθησιακών ταινιών, τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κάνει στροφή στη ζωή του και στην επαγγελματική καριέρα του.

Άφησε την Αθήνα και ζει πλέον μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στους Δελφούς, δουλεύοντας στην οικογενειακή επιχείρηση, καθώς είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, και παράγοντας το δικό του μέλι ως αγρότης.

Πλέον, ονειρεύεται να διαβεί και την πόρτα του δημαρχείου των Δελφών, γιατί θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Λουκά Αναγνωστόπουλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανεωτική Δύναμη Δήμου Δελφών».

Απολλώνιος

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του και τους νέους του στόχους, ο Ανδρέας Λιόντος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο τόπος θέλει νέα μυαλά, μάχιμα, με όρεξη για δουλειά. Υπάρχουν παθογένειες στις δομές, όπως ότι δεν υπάρχει πάρκινγκ και δεν υπάρχει σωστό μάρκετινγκ για την περιοχή.

Πρόκειται για έναν προικισμένο τόπο για καλοκαίρι και χειμώνα, που όμως δεν έχει την προβολή που του πρέπει.

Το μότο μου είναι να υλοποιήσω το όνειρο του Ωνάση και να κάνουμε την περιοχή Μόντε Κάρλο.
Θα δώσουμε έμφαση στις υποδομές και θα βρούμε ισχυρά brand names ώστε να επενδύσουν!

Πρακτικά, θα φτιάξουμε ένα μεγάλο πάρκινγκ και θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στην προβολή της περιοχής παγκοσμίως!»

Το άλλοτε αστέρι των ερωτικών ταινιών και της τηλεόρασης, έχει παρελάσει από το «Ραντεβού στα Φανερά», το «Go straight», μέχρι το «Ραντεβού στα Τυφλά», το «Love bites» και το «Survival».

«Τις ερωτικές ταινίες τις έκανα για περίπου πέντε χρόνια. Καθετί έχει μια αρχή και ένα τέλος. Όταν κάνω ένα επάγγελμα ή ένα χόμπι, κάποια στιγμή φτάνει το πλήρωμα του χρόνου και σταματάω» αναφέρει ο Ανδρέας Λιόντος και σε αυτούς που μπορεί να επικρίνουν την υποψηφιότητά του αναφορικά με το παρελθόν του, απαντά: «Το ένα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο. Εάν κάποιος πει κάτι τέτοιο, θα είναι κακοπροαίρετος».