Έναν ακόμη τρόπο για εισροή εσόδων βρήκε το χολιγουντιανό ζευγάρι που ουκ ολίγες φορές έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα.

Ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων σταρ αποφάσισαν να νοικιάσουν το σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα μέσω της πλατφόρμας Airbnb.

Έτσι, σε βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άστον Κούτσερ και η σύντροφός του ανακοινώνουν την απόφασή τους να νοικιάσουν τον ξενώνα στο σπίτι τους και καλούν τους ενδιαφερόμενους να προχωρήσουν σε κράτηση μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας από τις 19/8 και μετά.

Κούτσερ

Άστον Κούτσερ – Μίλα Κούνις: Ποιοι είναι οι όροι ενοικίασης στην πλατφόρμα Airbnb

Στη σχετική καταχώριση, Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις υπόσχονται στους υποψήφιους επισκέπτες τους ότι θα τους συναντήσουν προκειμένου να βεβαιωθούν ότι έχουν όσα χρειάζονται και να βγάλουν σχετικές φωτογραφίες, ενώ ζητούν από τους πελάτες τους να τους ενημερώνουν για τυχόν αλλεργίες ή διατροφικούς περιορισμούς, προκειμένου να τους έχουν υπ’ όψιν τους για τα γεύματά τους.

Κούτσερ

Ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις τονίζουν ότι στο παραθαλάσσιο σπίτι τους δεν επιτρέπονται «τα πάρτι, το κάπνισμα και τα ναρκωτικά», ενώ εξηγούν ότι το οίκημα διαθέτει «24ωρη φύλαξη και κάμερες ασφαλείας».

Κούτσερ

Παράλληλα, ζητούν από τους υποψήφιους πελάτες τους να μην τραβούν φωτογραφίες ή βίντεο χωρίς να τους ενημερώσουν.

Κούτσερ Κούνις

Ο ξενώνας των δύο ηθοποιών βρίσκεται σε έπαυλη 10 εκατ. δολαρίων και 3.100 τ.μ., όπου ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις ζουν μαζί με τα δύο παιδιά τους.

Σημειώνεται ότι στον ξενώνα του ζευγαριού δεν υπάρχουν κλιματισμός ή πλυντήριο ρούχων, ωστόσο οι δύο ηθοποιοί παρέχουν Wi-Fi, τηλεόραση, κουζίνα, τραπεζαρία, γραφείο, πετσέτες, σεντόνια, σαπούνι και χαρτί τουαλέτας.