Έναν αποχαιρετισμό προς την Τζέιν Μπίρκιν που πέθανε ανάρτησε η ηθοποιός Αθηνά Παππά στο προφίλ της στο Facebook, όπου διηγήθηκε πώς γνωρίστηκε με τη διεθνούς φήμης σταρ το μακρινό 2009 και ότι η αφορμή για αυτή τη γνωριμία ήταν ένα ζευγάρι γόβες.

Πώς λοιπόν έγινε η γνωριμία τους; Όπως ακριβώς τα διηγείται η Αθηνά Παππά στην ανάρτηση της:

«Την Jane Birkin την γνώρισα το 2009 στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και ο λόγος που ήρθαμε τόσο κοντά ήταν… ένα ζευγάρι παπούτσια. Ναι αλήθεια!

Θυμάμαι ήμασταν μαζί με τον Vangelis Rassias όπου ήταν ο επίσημος φωτογράφος του Φεστιβάλ, είχαμε πάει στο εστιατόριο του Electra Palace όπου θα παρέθεταν δείπνο σε διάφορους σελέμπριτι του Φεστιβάλ.

Είχαμε κλείσει τραπέζι και δειπνούσαμε ,ενώ περιμέναμε να έρθει και Jane Birkin. Κάποια στιγμή με πλησίασε ο Γιώργος Μουστάκας που ήταν ο υπεύθυνος για την παρουσία της στο Φεστιβάλ και φίλος και μας είπε το και το… έχει γίνει κάποιο πρόβλημα με τις αποσκευές της Jane και δεν έχουν έρθει… είναι με τα ρούχα ταξιδίου και πρέπει να κάνει σε λίγο μια παρουσίαση και δεν έχουμε παπούτσια… τι να κάνω; φοράει και μεγάλο νούμερο και είναι και αργά τέτοια ώρα τέτοια λόγια…
Τι νούμερο φοράει ρώτησα;

41 μου λέει…

-α οκ και εγώ 41 φοράω του λέω

-σώσε με… έχεις γόβες ψηλές;

-φυσικά και έχω, του λέω

-και πού μένεις να πάμε να τις πάρουμε…

-μην ανησυχείς εδώ δίπλα είμαι

-Πετάχτηκα και έφερα τις γόβες και τις έδωσα να της φορέσει…
χάρηκε και με ευχαρίστησε τόσες φορές…γελάσαμε και ένιωσε μου είπε σταχτοπούτα μόνο που δεν είχε χάσει το ένα γοβάκι …αλλά τις αποσκευές που την άλλη μέρα απ ότι γνωρίζω ήρθαν.

Οι γόβες της πήγαιναν γάντι και η παρουσίαση είχε επιτυχία… τέλος καλό όλα καλά…

Η φωτό τραβήχτηκε μέσα στο εστιατόριο από τον Βαγγέλη, έτσι για να θυμόμαστε την στιγμή.

Καλό ταξίδι Jane εκεί που πας δεν χρειάζεσαι αποσκευές ούτε ψηλοτάκουνες γόβες!!!».

Φωτογραφία: Βαγγέλης Ρασσιάς / Facebook