Όταν ανοίγει το στόμα της για το παρελθόν, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει πάντοτε κάτι πολύ ενδιαφέρον και ιντριγκαδόρικο να πει. Κι αυτή τη φορά, η αποκάλυψή της ίσως συζητιέται για πολλές μέρες στο Χόλιγουντ.

Η τραγουδίστρια έχει έτοιμη την αυτοβιογραφία της που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου και σε ένα από τα κεφάλαια της, αποκαλύπτει ότι στη διάρκεια της σχέσης της με τον Τζάστιν Τιμπερλέικ, έμεινε έγκυος, αλλά έκαναν έκτρωση γιατί ο Τιμπερλέικ δεν ήταν έτοιμος να γίνει πατέρας. Και πώς να είναι δηλαδή, αφού αυτό έγινε στις αρχές της 3ης δεκαετίας της ζωής του.

«The Woman In Me» τιτλοφορείται η αυτοβιογραφία της 41χρονης Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όπου φέρνει στην επιφάνεια αυτή την περίοδο, η οποία της άφησε τραύμα.

«Ήταν μια έκπληξη, αλλά για μένα δεν ήταν τραγωδία. Αγαπούσα τον Τζάστιν τόσο πολύ. Πάντα ήλπιζα να έχουμε οικογένεια μαζί μια μέρα. Κι αυτό είχε έρθει πιο νωρίς απ’ όσο το περίμενα. Ο Τζάστιν σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος και είπε ότι δεν είμαστε έτοιμοι για ένα μωρό στη ζωή μας, πως είμαστε πολύ νέοι», περιγράφει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Με τον Τιμπερλέικ είχαν σχέση όταν ήταν εκείνη 21 ετών, την εποχή που ήταν το απόλυτο pop icon και ο Τζάστιν μέλος των NSYNC.

«Αν ήταν καθαρά δική μου απόφαση, δεν θα το είχα κάνει. Όμως, ο Τζάστιν ήταν τόσο βέβαιος πως δεν ήθελε να γίνει πατέρας. Ακόμα και σήμερα, είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω βιώσει στη ζωή μου».

Το παιδί τελικά για την Σπίαρς δεν άργησε, αφού τρία χρόνια αργότερα, το 2005, έφερε στον κόσμο τον γιο της Σον Πρέστον και έναν χρόνο μετά τον Τζέιντεν Τζέιμς, με τον τότε σύντροφό της, Κέβιν Φεντερλάιν.

Η αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα κυκλοφορήσει σχεδόν 2 χρόνια μετά το τέλος της εποπτείας της περιουσίας της από τον πατέρα της, της απελευθέρωσης από το conservatorship.