Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως μετά το διαζύγιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι. Το ζευγάρι έμεινε παντρεμένο 13 μήνες, ενώ καθόλη τη διάρκεια που ήταν μαζί, έδειχνε αγαπημένο στα social media. Τα φαινόμενα όμως, μάλλον, απατούν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε αρχίσει να υποψιάζεται τον 29χρονο Ασγκάρι για κρυφή συνεργασία πίσω από την πλάτη της, με τον πατέρα της Τζέιμι. Αυτό αναφέρει μια πηγή από το στενό περιβάλλον της ποπ τραγουδίστριας, το οποίο χαρακτηρίζει ως το «μυστικό της οικογένειας Σπίαρς».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεκίνησε να βγαίνει πέντε χρόνια πριν την λήξη της μακρόχρονης κηδεμονίας του πατέρα της, ο οποίος είχε τον απόλυτο έλεγχο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική της ζωή. Η ίδια θεωρεί πλέον πως ο Ασγκάρι έδινε κρυφά πληροφορίες στον πατέρα της, προκειμένου εκείνος να γνωρίζει κάθε της κίνηση. 

Μπρίτνεϊ Σπίαρς

«Ο Σαμ έδινε πληροφορίες στον Τζέιμι που τον βοηθούσαν να την κρατά καλά κλειδωμένη. Σε αντάλλαγμα, ο Σαμ είχε πρόσβαση σε αυτήν και τα χρήματά της. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς νιώθει τώρα πως την εξαπατούσε όλο αυτό το διάστημα», δήλωσε η πηγή.

Πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι

Δύο μήνες μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Slumber Party», ξεκίνησαν να βγαίνουν. Η σχέση τους επισημοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εκείνη την εποχή βρισκόταν ήδη υπό την εποπτεία του πατέρα της. 

Παρόλο που ο κύκλος της ποπ σταρ περιοριζόταν στους χορευτές της και σε όσους συνεργάζονταν μαζί της, ο Σαμ Ασγκάρι όλως παραδόξως μπήκε πολύ εύκολα στην οικογένεια Σπίαρς. Στα χρόνια που ο ίδιος έβγαινε με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η καριέρα του γνώρισε μεγάλη άνθηση.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
(Instagram: Britney Spears)

Πριν γίνει γνωστή η σχέση του μαζί της, το μόνο που είχε στην καριέρα του ήταν ένα καμέο σε ένα βίντεο της Fifth Harmony. Έκτοτε, μετρά συμμετοχές σε δώδεκα ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπής, με την πιο πρόσφατη συμμετοχή του στο πλευρό της Νικόλ Κίντμαν, στο Special Ops: Lioness.

Ενόσω η καριέρα του εκτοξευόταν, ο γάμος του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς βυθιζόταν. Σύμφωνα με την πηγή, η τραγουδίστρια ήταν τόσο δυστυχισμένη, με αποτέλεσμα να χωρίσει μήνες πριν ο Σαμ υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. «Η Μπρίτνεϊ χώρισε με τον Σαμ μήνες πριν και ήταν πολύ δυστυχισμένη. Υπήρχαν, μάλιστα, σχέδια να δοθούν χρήματα στον Σαμ προκειμένου να ζήσει, ούτως ώστε να λήξει όλο αυτό φιλικά».

Ο Σαμ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 16 Αυγούστου, επικαλούμενος «ασυμβίβαστες διαφορές». Κατηγόρησε, δε, την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για απιστία και κακοποιητικές συμπεριφορές απέναντί του. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι, να αγοράζει κοτόπουλο καταβεβλημένη. 

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η ίδια ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram της, με έναν τύπο να της γλείφει τα πόδια και σε ένα άλλο να κάθεται αγκαλιά με άλλους πέντε άνδρες. Αν και όσοι βρίσκονται κοντά στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς της έλεγαν να πάρει διαζύγιο, οι κινήσεις της μετά προκάλεσαν ξανά ανησυχίες.

*Κεντρική Φωτογραφία: Instagram / Britney Spears