Καλεσμένος στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (19/11) ο Χάρης Λεμπιδάκης και μίλησε για όλα! Συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε χτες (18/11) στο Instagram του για τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής (17/11) και προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε από την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη.

Η ανάρτηση του Χάρη Λεμπιδάκη και η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου

«Λιάγκας-Δανάη πήραν το νεανικό κοινό. Αρνητικό ρεκόρ για την Κατερίνα Καινούργιου», ήταν ο τίτλος του δημοσιεύματος του Χάρη Λεμπιδάκη από την ιστοσελίδα του για τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναδημοσίευσε το εν λόγω story στο προφίλ της και έγραψε μεταξύ άλλων: «Όχι, Χάρη Λεμπιδάκη, λάθος. Έχουμε κάνει και πιο χαμηλά, καλέ. Και συγκεκριμένα την παραμονή 28/10 (ήσουν και εσύ). Ξέρεις, εμένα μου αρέσει να λέω πάντα την αλήθεια στον κόσμο και να είμαι δίκαιη. Και μάλιστα χθες τα λεγόμενα others κανάλια που έπαιζαν παιδικά, στην ώρα 10 με 1 έκαναν τηλεθέαση ρεκόρ με ποσοστά 55%! Για σας που… σας νοιάζουν τα νούμερα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Faysbook.gr