Ένα βήμα παραπέρα αποφάσισε να κάνει η Barkingwell Media, η εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη. Αυτήν την φορά θα αναλάβει την παραγωγή όχι απλά άλλης μίας ψυχαγωγικής εκπομπής, όπως μας έχει συνηθίσει, μα μίας αστυνομικής σειράς.

Μάλιστα, θα είναι για τον λογαριασμό όχι του Alpha, με τον οποίον συνεργάζεται σήμερα αλλά για το STAR Channel.

Το STAR λοιπόν, θα φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του από το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, δηλαδή από τον Ιανουάριο, ένα αστυνομικό θρίλερ.

Και μπορεί το όλο εγχείρημα να βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο, ωστόσο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τους δύο ηθοποιούς μαζί. Εχουν μοιραστεί πολλάκις κεντρικές θεατρικές σκηνές της πόλης. Μαζί τους θα είναι και ο Ηλίας Μουλάς, που συναντήσαμε τηλεοπτικό στο «Πέτα τη Φριτέζα» το 2018, στον ρόλο του Λάκη.

Στο επίκεντρο της ιστορίας θα δούμε έναν αστυνομικό που ξέρει να λύνει μόνο μεγάλες υποθέσεις. Είναι γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του και τον τρόπο που δουλεύει και όλοι είναι απόλυτα εξοικειωμένοι με αυτό.

Τα «προβλήματα» στη δουλειά του και κατά συνέπεια στη ζωή του, θα αρχίσουν όταν αναγκαστεί να συνεργαστεί με μια γυναίκα, καθαρίστρια στο επάγγελμα, η οποία καθώς έχει πολύ υψηλό δείκτη νοημοσύνης, μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση κάθε υπόθεσης.

Στην αρχή οι δυο τους δεν θα τα πηγαίνουν καλά, όμως όταν ξεκινήσουν να συνεργάζονται και συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ βοηθάει ο ένας τον άλλον, θα δεθούν και, όπως λέγεται, θα αναπτυχθεί μεταξύ τους κάποιου είδους συναίσθημα.