Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη έκαναν μία μίνι απόδραση τις προηγούμενες ημέρες στην Μήλο, ανεβάζοντας ορισμένες φωτογραφίες από το υπέροχο νησί των Κυκλάδων, ωστόσο πριν τις διακοπές, το συγκρότημα φιλοξενήθηκε στο Κοσμοράδιο 95,1 και απάντησε για την προσωπική του ζωή.

Ο Μάστορας μας έχει συνηθίσει να μην μιλάει πολύ για τα προσωπικά του (έως καθόλου) και να κρατάει μια αθόρυβη στάση στα social media, αλλά παρ΄όλα αυτά απάντησε σε ερώτηση για την Καληφώνη και το ενδεχόμενο του γάμου. 

Μάστορας

Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του για το ενδεχόμενο γάμου

Όπως ανέφερε ο Μάστορας σχετικά: «Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να’ χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς;» και συμπλήρωσε:

«Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία», κατέληξε ο frontman των Μελισσών, Χρήστος Μάστορας.