Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη πέρασαν λίγες ημέρες στη Μήλο, με το μοντέλο να ανεβάζει ένα κολάζ φωτογραφιών με στιγμές τους στο Instagram της. Το ζευγάρι απήλαυσε το όμορφο και ρομαντικό νησί δεόντως.

Η Καληφώνη στην ανάρτηση της έδειξε τις ομορφιές του νησιού, αλλά στο τέλος αυτής, υπήρχε και μια φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα, με το οποίον ήταν αγκαλιασμένοι πάνω σε σκάφος. 

Μάστορας
Μάστορας
Μάστορας

Χρήστος Μάστορας για Καληφώνη: «Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά»

Πριν τις διακοπές, το συγκρότημα φιλοξενήθηκε στο Κοσμοράδιο 95,1 και απάντησε για την προσωπική του ζωή.

Ο Μάστορας μας έχει συνηθίσει να μην μιλάει πολύ για τα προσωπικά του (έως καθόλου) και να κρατάει μια αθόρυβη στάση στα social media, αλλά παρ΄όλα αυτά απάντησε σε ερώτηση για την Καληφώνη και το ενδεχόμενο του γάμου.

Όπως ανέφερε ο Μάστορας σχετικά: «Όλοι δεν σκέφτονται μετά τα 30 ότι κάποια στιγμή να’ χαμε ένα κουτσούβελο έτσι να τρέχει εδώ πέρα; Εγώ δεν έχω βγει να πω δημόσια κάτι. Ρώτα με στρέιτ τώρα, μη μου το πας από δω κι από κει. Εμένα τι με ρωτάς;» και συμπλήρωσε:

«Είναι ώρα τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα; Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι η στιγμή κατάλληλη, κινούμαι αστραπιαία», κατέληξε ο frontman των Μελισσών, Χρήστος Μάστορας.