Στην παράσταση «Στους 2… τρίτος χωρεί» συμμετέχει η Ελένη Φιλίνη αυτό το καλοκαίρι και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στο κεφάλαιο έρωτας ενώ εξήγησε τους λόγους που δεν φανερώνει την ηλικία της.

Πώς είσαι αυτό τον καιρό; Υπάρχει μοναξιά ή είσαι ερωτευμένη;

Σε μένα δεν υπάρξει μοναξιά. Δεν υπάρχει αυτή η λέξη. Σε μένα δεν κρίνεται η μοναξιά μου από μια σχέση. Δεν θα σου πω αν είμαι single ή όχι. Η συναισθηματική μου ζωή είναι δική μου.

Απ’ ό,τι καταλαβαίνω, πιστεύεις ότι και σε μεγαλύτερη ηλικία μπορεί να έρθει ο έρωτας;

Φυσικά. Οι αριθμοί δεν κάνουν τον έρωτα. Αν τον κάνουν οι αριθμοί, δεν είναι έρωτας.

Κι επειδή μίλησες για αριθμούς, έχεις παραδεχθεί ότι δεν φανερώνεις την ηλικία σου. Σε ενοχλεί;

Δεν με ενοχλεί. Γελάω με την κουτσομπολίστικη διάθεση κάποιων που θέλουν να μάθουν «πόσο είναι αυτή, πόσο είναι η άλλη;». Είναι αστεία η επιμονή κάποιων να μάθουν κάτι τέτοιο. Και σε ρωτάω, αν το μάθουν, τι θα αλλάξει; Εγώ είμαι αυτή που είμαι. Τι θα αλλάξει αν σου πω έναν αριθμό;

Ο Ντινάκος (σ.σ. Ηλιόπουλος) μού είχε πει: «Λενάκι, μη λες την ηλικία σου, γιατί οι άνθρωποι θα σου προσθέσουν για πλάκα πέντε χρόνια παραπάνω.

Και να λες την αλήθεια, θα σε μεγαλώσουν, οπότε μην απαντάς κι άσε τον καθένα να λέει ό,τι θέλει».

Ζούμε σε μια κοινωνία που έχουν χαθεί οι αξίες, υπάρχει εγκληματικότητα, υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση σε νερό και πεθαίνουν κάθε μέρα από πείνα. Η δική μου ηλικία είναι το θέμα; Θα τρελαθούμε τελείως;