Οι Χρυσές Σφαίρες επέστρεψαν στην εποχή που ενδιαφέρουν τη βιομηχανία, μετά την αλλαγή σκυτάλης στην παραγωγή και την αλλαγή στη σύνθεση των εκπροσώπων του Hollywood Foreign Press Association που ψηφίζουν, οπότε αφού η σκιά για ρατσιμό και σεξισμό έφυγε από πάνω τους, το βράδυ της Κυριακής έφεραν μαζί μια πλειάδα από αστέρες της βιομηχανίας που θριάμβευσαν φέτος σε κινηματογραφικό και τηλεοπτικό επίπεδο.

Επειδή όμως είναι, αντικειμενικά, μια απονομή που ελάχιστα ενδιαφέρει τον κόσμο, ακόμα και τα BAFTA μεγαλύτερη σημασία έχουν, τα ενδιαφέροντα στις Χρυσές Σφαίρες συμβαίνουν στα παρασκήνια, στο κόκκινο χαλί, αλλά και στα acceptance speeches.

Συγκεντρώσαμε τις στιγμές, τα περιστατικά που συζητήθηκαν περισσότερο και σας τα παρουσιάζουμε.

Τα 9 viral στις Χρυσές Σφαίρες

Τα «σορόπια» Τιμοτέ Σαλαμέ-Κάιλι Τζένερ στην πρώτη επίσημη εμφάνιση

Αυτή η σχέση τελικά κράτησε περισσότερο απ’ όσο φανταζόμασταν, σε βαθμό που Τιμοτέ και Κάιλι έκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους και δεν ξέραμε για ποιον λόγο πήγαν στις Χρυσές Σφαίρες, αφού δεν τους ενδιέφερε και πολύ τι διαμειβόταν επί σκηνής. Σε κάθε ευκαιρία κοιτιόντουσαν και αντάλασσαν γλυκόλογα και η κάμερα δεν έχανε ευκαιρία για να τους απαθανατίσει. Get a room παιδιά!

Το γκοσιπάδικο της Τέιλορ Σουίφτ

Όπου και να βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ, γύρω της δημιουργείται μια σφηκοφωλιά, με το squad της να μαζεύεται στο πλάι της, ακόμα κι αν κάθονται σε διαφορετικά τραπέζια, για να κάνουν το γκόσιπ τους. Στις Χρυσές Σφαίρες την πλησίασε κάποια στιγμή η Σελίνα Γκόμεζ και σίγουρα θα έριξαν θάψιμο στον παρουσιαστή για τα κακόγουστα αστεία του.

Η Σελίνα που σύστησε τον νέο της έρωτα με ένα παθιασμένο φιλί

Σούπερ ευδιάθετη ήταν η Σελίνα Γκόμεζ και ο λόγος ήταν ότι είχε στο πλάι της τον σύντροφό της, τον φρέσκο σύντροφο, τον Μπένι Μπλάνκο. Κι είχε τέτοια άνεση που ανέβασε ένα στόρι μαζί του όπου φιλιούνται και τον αποκαλεί την δική της Χρυσή Σφαίρα. Πολλές οι ερωτοτροπίες και οι παρουσιάσεις νέων ζευγαριών στις φετινές Χρυσές Σφαίρες.

Σελίνα Γκόμεζ φιλί Χρυσές Σφαίρες

Το «σας σιχαίνομαι που με βγάζετε από το σπίτι μου» πρόσωπο του Κίλιαν Μέρφι

Ο Κίλιαν Μέρφι έχει πάντοτε μια έκφραση σε στυλ «με ενοχλείτε με υπάρχετε», σαν να τον πιέζει κάποιος να συμμετέχει σε όλα αυτά τα αναγκαία της δουλειάς. Και το caption σε αυτό το tweet απεικονίζει απόλυτα την έκφρασή του στις Χρυσές Σφαίρες.

Το «άκυρο» του Μπρους Σπρίνγκστιν στον Λάνθιμο

To thumbs up που έκανε ο Μπρους Σπρίνγκστιν στον Λάνθιμο, όταν εκείνος του εξέφρασε τον θαυμασμό του και την αγάπη του με τη φράση «έχουμε γενέθλια ίδια μέρα», μας θύμισε όλες τις άκυρες ατάκες για φλερτ που έχουμε πει και τις χυλόπιτες που έχουμε εισπράξει. Γιώργη, καλές οι Χρυσές Σφαίρες, αλλά πρέπει να έτσουξε αυτό. Σε νιώθουμε.

Ο Κίραν Κάλκιν είπε «Suck it» στον Πέδρο Πασκάλ και τρόλαρε τον συμπρωταγωνιστή του

Ο Κίραν Κάλκιν κέρδισε το βραβείο του ‘Α Ανδρικού σε Δραματική Σειρά και άφησε πίσω του τον daddy Πέδρο Πασκάλ και δεν δίστασε να του το τρίψει στα μούτρα όταν ανέβηκε στη σκηνή.

Η κακή επιλογή παρουσιαστή και το αστείο για την Σουίφτ που δε γέλασε κανείς

Ήθελε τρομερά μεγάλη προσπάθεια οι υπεύθυνοι στις Χρυσές Σφαίρες, που βρίσκονταν στο χείλος του γκρεμού πέρσι και έτρωγαν cancel, να κάνουν τόσο κακή επιλογή παρουσιαστή. Επειδή κάποιος είναι κωμικός, δε σημαίνει πως είναι και ικανός ή καλός. Ο Τζο Κόι ήταν με άνεση στις χειρότερες παρουσιάσεις σε οποιαδήποτε απονομή, όχι μόνο σε Χρυσές Σφαίρες, με τον αρχικό του μονόλογο να έχει μόνο κριντζάρισμα. Έναν 60αρη Έλληνα ταξιτζή να έπαιρναν, λιγότερο κριντζ θα ήταν.

Ένα αστείο μάλιστα που έκανε για την Τέιλορ Σουίφτ και τη σχέση της με τον Τράβις Κέλσι, τον έβαλε στο στόχαστρο των fanatics της. Αιωνία η μνήμη της καριέρας του…

Η παράξενη αγκαλιά Έμμα Στόουν-Έμιλι Μπλαντ

Αυτή η αγκαλιά ήταν λες και αγκαλιάζονταν δυο αγάλματα ή δύο γυναίκες που έχουν μόλις κάνει μανικιούρ και μπότοξ και δεν πρέπει να τις ακουμπήσει τίποτα. Η Έμιλι Μπλαντ έμεινε περίεργα πολλή ώρα ακίνητη στα πόδια και κούνησε μόνο το πάνω μέρος του κορμού.

Μας θύμισε αυτό το χειροκρότημα της Νικόλ Κίντμαν στα Όσκαρ το 2017.

Ο «ψωριάρης» Τζάρεντ Λέτο

Την ώρα που ήταν στη σκηνή η Όπρα, η κάμερα έδειχνε στο background ένα τραπέζι με έναν μόνο άνθρωπο, τον Τζάρεντ Λέτο. Δεδομένου ότι είναι απίθανο να περίσσεψε ή να μυρίζει άσχημα, το πιθανότερο είναι πως οι υπόλοιποι στο τραπέζι είχαν πάει για την ανάγκη τους ή τα έπιναν στο μπαρ και ο Λέτο ήταν ο μόνος που έδειχνε ενδιαφέρον για την Όπρα. Πιο καλή η μοναξιά, από σένα που δε φτάνωωωωω…

* Κεντρική φωτογραφία: Instagram/The Film Magic