Τις ζωές τους με τα δεσμά του γάμου πρόκειται να ενώσουν η Τέιλορ Σουίφτ με τον Τράβις Κέλσι, καθώς ο ίδιος ζήτησε από τον πατέρα της το χέρι της σε γάμο. Έτσι, αναμένεται να ενώσουν και τις περιουσίες τους και να γίνουν το τρίτο πλουσιότερο ζευγάρι διασημοτήτων στον κόσμο σύμφωνα με λίστα που συνέταξε η εταιρεία «Arka».

Το ζευγάρι λέγεται ότι έχει συνδυασμένη καθαρή αξία 1,13 δισεκατομμυρίων δολαρίων, με τα κέρδη της Τέιλορ Σουίφτ να αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος του ποσού. Η δώδεκα φορές βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ φέρεται να αξίζει 1,1 δισ. δολάρια, ενώ η καθαρή αξία της δύο φορές πρωταθλήτριας του Super Bowl ανέρχεται στα 30 εκατ. δολάρια.

Οι κύριες πηγές εσόδων της Τέιλορ Σουίφτ είναι οι απίστευτα επιτυχημένες παγκόσμιες περιοδείες της, σύμφωνα με την Arka. Τον Οκτώβριο, το Bloomberg ανέφερε ότι η Τέιλορ Σουίφτ έγινε δισεκατομμυριούχος χάρη στην επιτυχία-ρεκόρ της συνεχιζόμενης περιοδείας της «Eras».

Από την άλλη πλευρά, το μερίδιο του Τράβις Κέλσι προέρχεται από την επικερδή επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου «Kansas City Chiefs». Ο σταρ του ποδοσφαίρου υπέγραψε τετραετή επέκταση ύψους 57 εκατ. δολαρίων με την ομάδα πριν από τη σεζόν του 2020, κερδίζοντας περίπου 14 εκατ. δολάρια ετησίως.

Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τράβις Κέλσι βρίσκονται πίσω από δύο ζευγάρια της μουσικής εξουσίας, με τον Jay-Z και την Beyoncé να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας και τη Rihanna και τον A$AP Rocky στη δεύτερη θέση. Ο Jay-Z και η Beyoncé ξεπερνούν τους υπόλοιπους με συνολική καθαρή αξία 3,04 δισ. δολάρια. Εν τω μεταξύ, η Rihanna και ο A$AP Rocky βρίσκονται πίσω τους με 1,4 δισ. δολάρια.

Το νέο ζευγάρι Kylie Jenner και Timothée Chalamet ακολουθούν πίσω από τη Τέιλορ Σουίφτ και τον Τράβις Κέλσι με συνολική καθαρή αξία που εκτιμάται στα 725 εκατομμύρια δολάρια.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ κατέλαβαν την πέμπτη θέση με συνολική καθαρή αξία 500 εκατ. δολάρια.

Στη λίστα περιλαμβάνονται επίσης ο David και η Victoria Beckham (520 εκατ. δολάρια), η Blake Lively και ο Ryan Reynolds (380 εκατ. δολάρια), ο Justin και η Hailey Bieber (320 εκατ. δολάρια), ο Channing Tatum και η Zoe Kravitz (90 εκατ. δολάρια) και η Zendaya και ο Tom Holland (40 εκατ. δολάρια).

Ο Τράβις Κέλσι και η Τέιλορ Σουίφτ κατέκτησαν τον κόσμο αφού δημοσιοποίησαν τη σχέση τους στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Από τότε η Τέιλορ Σουίφτ είναι τακτική θαμώνας στους αγώνες των «Kansas City Chiefs», έχοντας παρακολουθήσει επτά μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Οι εμφανίσεις της Τέιλορ Σουίφτ στις μεταδόσεις έχουν οδηγήσει σε εκτεταμένη αύξηση των ακόλουθων του NFL και των «Kansas City Chiefs» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της γυναικείας τηλεθέασης.

Ο Τράβις Κέλσι ήταν επίσης στο τμήμα των υποστηρικτών της Τέιλορ Σουίφτ, χρησιμοποιώντας την εβδομάδα αποχής του τον Νοέμβριο για να δει την περιοδεία Eras της Σουίφτ στην Αργεντινή.

Η σχέση τους έφτασε πρόσφατα σε νέα ύψη μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι ο Τράβις Κέλσι ζήτησε από τον πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ, Σκοτ, το χέρι της σε γάμο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page Six, ο Scott έδωσε ολόψυχα την ευλογία του Τράβις Κέλσι.

Το ζευγάρι εθεάθη για τελευταία φορά όταν η Τέιλορ Σουίφτ παρακολούθησε τους «Kansas City Chiefs» να νικούν τους «New England Patriots» στο Gillette Stadium την Κυριακή.