Μία εκ βαθέων αποκάλυψη για την χρόνια μάχη του με τον αλκοολισμό έκανε ο ηθοποιός Jamie Campbell Bower, o τηλεοπτικός «Vecna». Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι πάλευε για 12 χρόνια με την εξάρτησή του από το αλκοόλ. Τα τελευταία 7 χρόνια, πάντως, είναι νηφάλιος. 

O 33χρονος ανέφερε ότι «πλήγωσα αρκετά τον εαυτό μου και τους άλλους γύρω μου, ειδικά όσους αγαπούσα περισσότερο. Η κατάσταση έγινε τόσο άσχημη που κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική».

Ο Bower μοιράστηκε με τους σχεδόν 1.000.000 ακόλουθούς του στο Twitter ότι είναι εδώ και 7 1/2 χρόνια καθαρός και νηφάλιος. Εκτός από το αλκοόλ, έκανε εκτεταμένη χρήση και ναρκωτικών ουσιών.

Ο ηθοποιός του Stranger Things παραδέχτηκε ότι έκανε πολλά λάθη και σε ένα δεύτερο tweet του σημείωσε ότι «κάθε ημέρα είναι μία νέα ευκαιρία για να κάνεις μία νέα αρχή».

«Για όσους ξυπνούν το πρωί και σκέφτονται ‘όχι πάλι Θέε μου’», σας υπόσχομαι ότι υπάρχει τρόπος» πρόσθεσε.

«Είμαι πολύ ευγνώμων για το που βρίσκομαι. Είμαι ευγνώμων που είμαι νηφάλιος. Είμαι ευγνώμων που υπάρχω».

Εκτός από την ηθοποιία, ο Jamie Campbell Bower είναι και τραγουδιστής. Μάλιστα, εκτέλεσε χρέη frontman στο συγκρότημα Counterfeit από το 2015 μέχρι το 2020.

O 29χρονος έχει συμμετάσχει επίσης σε ταινίες όπως το Twilight, τo Harry Potter και το The Mortal Instruments: City of Bones.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Jamie Campbell Bower: Ποιος είναι ο «Vecna» από το Stranger Things – Η πολυτάραχη ερωτική ζωή και οι τρανταχτοί ρόλοι

Kylie Jenner και Kim Kardashian κράζουν το νέο Instagram: «Σταματήστε να προσπαθείτε να γίνετε TikTok»

Elon Musk: Δεν φαντάζεστε τι φιλοδώρημα άφησε σε μαγαζί στη Μύκονο