O Elon Musk απήλαυσε ένα μεσημεριανό γεύμα στη Μύκονο, κατά τις διακοπές του στην Ελλάδα, κι όπως ήταν λογικό τα «έσκασε». Βέβαια, δεν τον επιβάρυναν καθόλου οι υψηλές τιμές του νησιού των Κυκλάδων, μιας και είναι δισεκατομμυριούχος. Μια πηγή είπε στη PageSix για τον μεγιστάνα: «Ήταν με 12 σέξι άτομα στο hotspot δισεκατομμυριούχων Nammos, όπου πλήρωσε έναν λογαριασμό 12.000 ευρώ και άφησε ένα φιλοδώρημα 3.000 ευρώ μετά το μεσημεριανό».

Ο ίδιος ο Musk, όμως, είπε: «Πήγα για μεσημεριανό γεύμα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Endeavor, Ari Emanuel, και τη σύζυγό του, και μερικούς άλλους, όχι με «12 ελκυστικούς ανθρώπους». Δεν βγήκα ραντεβού. Δεν είμαι σίγουρος ποιος ήταν ο λογαριασμός του μεσημεριανού γεύματος, αλλά όχι τόσο υψηλός».

Ο 61χρονος Emanuel παντρεύτηκε πρόσφατα τη 33χρονη σχεδιάστρια μόδας Sarah Staudinger, στον οποίο ήταν καλεσμένος και ο Musk, που έμενε σε ένα γιοτ περίπου 20.000 δολαρίων την εβδομάδα, το Zeus. Πηγές είπαν επίσης ότι η «ελκυστική» παρέα των Musk, Emanuel και Staudinger στο Nammos, περιείχε μερικούς από τους φίλους της Staudinger.

Μέρες πριν από το γεύμα στη Μύκονο, ο 51χρονος μεγιστάνας είχε στείλει ένα tweet αρνούμενος ότι είχε σχέση με τη σύζυγο του Sergey Brin, Nicole Shanahan, επιμένοντας ότι «δεν συνέβη τίποτα ρομαντικό». «O Sergey και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ!».

Ο Musk ανέβασε στο Twitter και το ρεπορτάζ της Wall Street Journal, για να το διαψεύσει, γράφοντας: «Έχω δει τη Nicole μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους γύρω μου. Τίποτα ρομαντικό».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Υπερασπίστηκε την πίστη του ο Νίκος Οικονομόπουλος: «Ναι, είμαι χριστιανός ορθόδοξος, πειράζει;»

Rihanna με look αλά Madonna: Η εμφάνιση της που σε γυρνάει πίσω στο 1990

Τι 40, τι 50, τι 60: Οι διάσημες κυρίες που αποδεικνύουν ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία