Ακόμα και η Τζένιφερ Λόρενς μπερδεύτηκε με το σενάριο της ταινίας «Mother!».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο θρίλερ του 2017, που σκηνοθέτησε ο Ντάρεν Αρονόφσκι και στην οποία έπαιξαν επίσης ο Χαβιέρ Μπαρδέμ, Μισέλ Φάιφερ και Εντ Χάρις.

Η Λόρενς βρέθηκε καλεσμένη στο «Watch What Happens Live» με τον Άντι Κοέν ο οποίος την ρώτησε: «Σε κλίμακα από το 1 έως το εντελώς μπερδεμένη, πόσο κατανόησες την ταινία “Mother!”;», με την ηθοποιό να απαντάει: «Θα είμαι ειλικρινής.

Λοιπόν, κοιμόμουν με τον σκηνοθέτη, οπότε είχα το CliffsNotes. Άρα… 5; Ή ένα 4. Αλλά αν κάποιος χρειάζεται συμβουλές για την κατανόηση των ταινιών του, ξέρετε τι να κάνετε!».

«Να έχει ερωτική σχέση με τον σκηνοθέτη;» αστειεύτηκε ο Κοέν με τη Λόρενς να απαντάει: «Ναι».

Η διάσημη ηθοποιός έβγαινε με τον σκηνοθέτη Αρονόφσκι, για περισσότερο από ένα χρόνο πριν χωρίσουν τον Νοέμβριο του 2017.

Στο «Mother!», η Λόρενς υποδύεται μια γυναίκα που ζει μια ήσυχη ζωή σε ένα εξοχικό σπίτι με τον σύντροφό της (Χαβιέ Μπαρδέμ), έναν συγγραφέα που υποδέχεται στο σπίτι κάποιους αγνώστους. Οι φιλοξενούμενοι και μια σειρά από κλιμακούμενα γεγονότα σύντομα απειλούν την ειρηνική ζωή της μητέρας.

Η Λόρενς προσπάθησε να εξηγήσει την πλοκή της ταινίας στο Deadline το 2017, λέγοντας: «Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις για αυτήν την ταινία πριν τη δεις είναι ότι όλα είναι αλληγορία».

«Είναι όλη η μεταφορά που συνδέεται με αυτήν την αφήγηση. Είναι η δημιουργία και ο αποδεκατισμός του σύμπαντος, συμπεριλαμβανομένων των βιβλικών θεμάτων και της δημιουργίας της θρησκείας», είπε τότε.

«Εκπροσωπώ τη Μητέρα Γη και αυτό που έχω είναι ο Ιησούς μωρό, αν υποθέσουμε τη θρησκεία. Παίζω αυτή τη γυναίκα που έχει χτίσει αυτό το σπίτι από την αρχή.

Είμαι σε σχέση με έναν καλλιτέχνη που έχει εμμονή με το να χαίρει εκτίμησης, πρώτα από μένα, αν και στη συνέχεια δεν του φτάνει αυτό».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ