Διακοπές στην Ιταλία κάνουν ο Κάνιε Γουέστ και η νέα του «σύζυγος», προκαλώντας όμως το κοινό με τις εμφανίσεις του. Από την μία η Μπιάνκα Τσενσόρι εμφανίζεται σχεδόν γυμνή και από την άλλη ο ράπερ δείχνει τα οπίσθιά του δημόσια.

Δεν είναι λοιπόν λίγοι αυτοί που ζητούν να συλληφθεί το ζεύγος για την απρεπή συμπεριφορά τους, ενώ πολλοί είναι που αποκαλούν «χειριστικό» τον Κάνιε Γουέστ.

Κάνιε Γουέστ Ιταλία

Το ζευγάρι προκάλεσε για άλλη μία φορά διαμάχη τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Βενετία, όπου ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον γνωστό ράπερ και πρώην σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν, να εκθέτει τα γυμνά του οπίσθια μπροστά στα μάτια των τουριστών.

Οι εικόνες του ζευγαριού έδειχναν τον 46χρονο Αμερικανό ράπερ να κάθεται στο πίσω μέρος ενός θαλάσσιου ταξί σε ένα από τα κανάλια της Βενετίας, με την 28χρονη «σύζυγό» του να έχει το κεφάλι της στην αγκαλιά του.

Κάποια στιγμή, όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, ο Κάνιε Γουέστ σκύβει εκθέτοντας σε κοινή θέα τα οπίσθιά του.

Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Τσενσόρι: «Κάποιος να τους συλλάβει»

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να σχολιάσουν το ζευγάρι υποστηρίζοντας πως η επίδειξη της γυμνής σάρκας συνιστούσε «προσβολή της δημόσιας αιδούς», μια κατηγορία που συνοδεύεται από πρόστιμο έως και 309 ευρώ, σύμφωνα με το ιταλικό Συνταγματικό Δικαστήριο.

«Πώς αυτοί οι δύο δεν έχουν συλληφθεί για άσεμνη συμπεριφορά;» παραπονέθηκε ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος συμφώνησε: «Προσβολή της δημόσιας αιδούς! Κρατήστε το για την ιδιωτικότητα του σπιτιού σας».

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Οι ιταλικές Αρχές πρέπει να τους συλλάβουν για προσβολή της δημόσιας αιδούς επιδεικνύοντας αυτή την άσεμνη και αηδιαστική συμπεριφορά δημοσίως. Υπάρχει σαφώς πλήθος κόσμου, τα παιδιά πιθανόν να έβλεπαν».

Ακόμα ένας άλλος χρήστης παραπονέθηκε: «Τι συμβαίνει με αυτούς; Ίσως ήρθε η ώρα να επέμβει η αστυνομία» ενώ κάποιος άλλος ρώτησε: «Γιατί δεν τους σταματάει η αστυνομία της ιταλικής κυβέρνησης ή κάποιος άλλος;». «Μακάρι η αστυνομία να συλλάβει αυτούς τους δύο για την αδαή συμπεριφορά τους. Γελοιοποιούν τη χώρα» πρόσθεσε ένας ακόμη.

Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Τσενσόρι: Είναι δυστυχισμένοι;

Άλλο ανήσυχοι θαυμαστές αναρωτήθηκαν εάν η παράξενη αυτή επίδειξη είναι απόδειξη πως ο ράπερ» ελέγχει» την Μπιάνκα Τσενσόρι.

«Δεν μπορεί κανείς να δει ότι και οι δύο αυτοί άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια; Πού είναι η οικογένεια αυτής της γυναίκας και σίγουρα ο Κάνιε έχει ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την ευημερία του» έγραψε ένας. «Φτωχό κορίτσι. Φαίνεται δυστυχισμένη» σχολίασε κάποιος άλλος, ενώ ένας ακόμη πρόσθεσε: «Λοιπόν, σίγουρα δε φαίνεται ευτυχισμένη».

Κάνιε Γουέστ σύζυγος

Ένας άλλος θαυμαστής υποστήριξε πως η Μπιάνκα «πρέπει να βγει από αυτή την αρρωστημένη σχέση» ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Πόσο ταπεινωτικό για σένα. Αυτή η φτωχή γυναίκα χρειάζεται βοήθεια. Φαίνεται δυστυχισμένη. Ελευθερώστε την Μπιάνκα».

Κάνιε Γουέστ και Μπιάνκα Τσενσόρι: Σχεδόν γυμνή η νέα του «σύζυγος» – Με διάφανα ρούχα και όλα σε κοινή θέα

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Τσενσόρι έχουν προκαλέσει την οργή των ντόπιων τον τελευταίο μήνα για τις περίεργες ενδυματολογικές τους επιλογές κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ιταλία, με τους επικριτές να στοχεύουν ιδιαίτερα την Τσενσόρι επειδή «κυκλοφορεί σχεδόν γυμνή» στη συντηρητική καθολική χώρα.

Η 28χρονη έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στις οποίες το γυμνό της στήθος είναι ευδιάκριτο κάτω από τα διάφανα ρούχα της.

Κάνιε Γουέστ Μπιάνκα Τσενσόρι

Σύμφωνα με την μεγάλη τουριστική ιστοσελίδα CIU Travel, οι ντόπιοι θεωρούν «προσβλητικό» να βλέπουν το γνωστό ζευγάρι να «περιφέρεται στους δρόμους με διάφορα σχεδόν γυμνά λουκ».

Η ιστοσελίδα αναφέρει: «Το να κυκλοφορείτε με ρούχα παραλίας ή, ακόμα χειρότερα, χωρίς μπλούζα, είναι ένα μεγάλο όχι στην Ιταλία, εκτός εάν έχετε τα πόδια σας θαμμένα βαθιά στην άμμο».

Υπενθυμίζεται πως ο Κάνιε Γουέστ -ο οποίος πιστεύεται ευρέως ότι βρίσκεται πίσω από όλες τις πρόσφατες αμφιλεγόμενες εμφανίσεις της Τσενσόρι- και η νέα του μούσα έγιναν ζευγάρι τον Ιανουάριο, λίγους μήνες μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο Μπέβερλι Χιλς, ωστόσο η νομιμότητα της τελετής είναι υπό αμφισβήτηση καθώς δεν κατέθεσαν πιστοποιητικό γάμου.

Φωτογραφίες: Instagram