Ο Κάνιε Γουέστ είναι γνωστός για τον ιδιόμορφο χαρακτήρα του αλλά αυτή την φορά όπως φαίνεται το τερμάτισε!

Σύμφωνα με το PageSix το πάρτι των 46ων γενεθλίων περιλάμβανε πολλά περίεργα, συμπεριλαμβανομένης της απόφασης να σερβίρει σούσι σε γυμνά γυναικεία σώματα.

Σε φωτογραφίες, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, διακρίνονται γυμνές γυναίκες, ξαπλωμένες σε τραπέζια, να έχουν απλωμένα στρώματα από σούσι κατά μήκος όλου του σώματός τους, από το στήθος μέχρι και στην κοιλιά τους και ανάμεσα στα πόδια τους.

Πρόκειται για μία ιαπωνική πρακτική, γνωστή ως nyotaimori ή body sushi, η οποία πραγματοποιείται πλέον συχνά σε εκδηλώσεις και πάρτι.

Φωτογραφίες και βίντεο δεν άργησαν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σάλο και πυροδοτώντας αρνητικά σχόλια, με μεγάλη μερίδα χρηστών του διαδικτύου να κατακεραυνώνουν τη συγκεκριμένη επιλογή του Γουέστ την οποία χαρακτήρισαν «μισογυνιστική».

«Το να αντιμετωπίζεις μια γυναίκα σαν πιάτο είναι κάπως μισογυνιστικό», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Ο μισογυνισμός στα καλύτερά του».

«Δεν είμαι σίγουρος τι είναι πιο ανησυχητικό, το γεγονός ότι ο Κάνιε είχε μια γυμνή γυναίκα ως πιατέλα σούσι ή το γεγονός ότι πίστευε ότι ήταν μια κατάλληλη ιδέα για πάρτι», έγραψε κάποιος άλλος.

Άλλοι πάλι δεν δίστασαν να υπερασπιστούν τη συγκεκριμένη ενέργεια του ράπερ αναφέροντας πως «τα μοντέλα δεν είναι γυμνά για λόγους υγιεινής. Φορούν nude μπικίνι και το φαγητό τοποθετείται σε φύλλα μπανάνας και όχι απευθείας στο δέρμα τους. Το σώμα τους είναι σαν τραπεζάκι. Είναι καλλιτεχνικό και όμορφο όταν εκτελείται σωστά».

Άλλα βίντεο από το πάρτι του Γουέστ δείχνουν επίσης την κόρη του Νορθ στο τραπέζι, την ώρα που φαινόταν να έχει ένα σοκαρισμένο βλέμμα στο πρόσωπό της, όταν αντίκρυσε το γυμνό μοντέλο.