Ακόμη και οι ορκισμένοι εργένηδες αποφασίζουν να νοικοκυρευτούν κάποια στιγμή. Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε ο γνωστός Αμερικανός παίκτης poker, Dan Bilzerian, ο οποίος μετά την ξέφρενη εργένικη ζωή του, κατέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την σύντροφό του.

Ο  41χρονος μας είχε συνηθίσει σε αναρτήσεις με σέξι παρουσίες, όμως ενίοτε μας έδειχνε και την εντυπωσιακή σύντροφό του. H Vivien Rubin, η οποία είναι μοντέλο των social media, είναι μόλις λίγους μήνες μαζί με τον επιχειρηματία. Όλοι περίμεναν ότι αν παντρευόταν ποτέ θα ήταν με την πρώην του Sofia Beverly, με την οποία χώρισαν όταν ανακάλυψαν ότι δεν βαδίζουν στα ίδια μονοπάτια.

Ο επιχειρηματίας που έχει δημιουργήσει το δικό του brand με ηλεκτρονικά τσιγάρα, δημοσίευσε μία φωτογραφία «βόμβα» από τον γάμο του, προκαλώντας έκπληξη στους 30 εκατομμύρια ακόλουθούς του.

«Τελικά τα κατάφερα», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης, που έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα 1 εκατομμύριο likes στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian)

Ο γνωστος επιχειρηματίας και παίκτης poker έκανε και μία «στάση» στην χώρα μας με την εντυπωσιακή σύντροφό του, λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο τους. Συγκεκριμένα, εθεάθη στην Σαντορίνη, προορισμό που επιλέγουν κατά κόρον οι ξένοι celebrities τα τελευταία χρόνια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian)

Ο Dan Bilzerian μεγάλωσε στην Τάμπα της Φλόριντα, σε μια βίλα έντεκα υπνοδωματίων, στο μισό μέγεθος του Μπάκιγχαμ, με γήπεδο μπάσκετ, πισίνα και απίστευτη θέα. Ο πατέρας του, Πολ Μπιλζέριαν, με καταγωγή από την Αρμενία, ήταν σύμφωνα με έρευνα της αμερικανικής οικονομικής εφημερίδας «Wall Street Journal», απατεώνας. Αναλάμβανε εταιρίες, αύξανε εικονικά την αξία τους κι έτσι αποκόμιζε αστρονομικά ποσά. Το 1989 συνελήφθη και καταδικάστηκε για απάτη σε 13 μήνες φυλάκισης και του επιβλήθηκε πρόστιμο 62 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Νταν κατάφερε όσα χρήματα του άφησε ο πατέρας του να τα επενδύσει στο poker.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Elon Musk: Φήμες λένε ότι είχε σχέση με την γυναίκα του συνιδρυτή της Google – Ήταν τελικά η «πέτρα του σκανδάλου»;

Jennifer Lopez: Ποζάρει γυμνή κι αποκαλύπτει το νέο της επιχειρηματικό βήμα

Kate Moss: Χρειάστηκε να πάρει βάλιουμ για να φωτογραφηθεί τοπλες για τον Calvin Klein