Την ημέρα των γενεθλίων της επέλεξε η Jennifer Lopez για να αποκαλύψει το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα. Η Λατίνα σταρ λίγες μέρες μετά τον γάμο της με τον Ben Affleck, γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της, τα οποία επισφράγισε με μια ανάρτηση. Πόζαρε γυμνή, καλώντας τους θαυμαστές της να δουν το βίντεο στο Instagram, όπου παρουσιάζει ένα νέο προϊόν ομορφιάς.

Με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, η Lopez λανσάρει την νέα κρέμα για τα οπίσθια, που ονομάζεται «JLo Body». Το ίδιο κάνουν πολλές τραγουδίστριες και celebrities, όπως η Rihanna ή η Kim Kardashian, που κυκλοφόρησαν την δική τους σειρά beauty προϊόντων, ενισχύοντας την καριέρα τους και την περιουσία τους.

«Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και την προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα. Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα που να καλύπτει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του, και ξεκινήσαμε με τα οπίσθια», έγραψε στο Instagram.

«Έχουμε ήδη μερικά καταπληκτικά προϊόντα που στοχεύουν στη σύσφιξη και τη αναζωογόνηση του προσώπου, επομένως ένα προϊόν για το σώμα που αντιμετώπιζε τα ίδια προβλήματα ήταν ένα φυσικό επόμενο βήμα για εμάς», λέει η Lopez στο PEOPLE για το ντεμπούτο προϊόν της σειράς: JLo Body της JLo Beauty Firm + Flaunt Targeted Booty Balm, σε μια συνέντευξη. «Ήταν επίσης το μέρος του σώματος για το οποίο οι καταναλωτές μας ήθελαν μια στοχευμένη θεραπεία και δεν μπορούσαν να το βρουν στην αγορά».

Αυτήν την μαγική κρέμα την σκεφτόταν «όλη τη ζωή της», έχοντας μεγαλώσει παρακολουθώντας την μάχη της μητέρας της με την κυτταρίτιδα και νιώθοντας απογοητευμένη λόγω των αναποτελεσματικών λύσεων. «Τη θυμάμαι να ευχόταν να υπήρχε κάποια μαγική φόρμουλα που απλώς θα την εξαφάνιζε», είπε η Lopez, τονίζοντας πώς κάτι τέτοιο δεν υπάρχει.

Η Lopez λέει ότι το Booty Balm μπορεί να τονώσει το σημείο, που στοχεύετε, και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα χέρια, τη μέση και τους μηρούς. Ελπίζει ότι η έμφαση που δίνει στα προϊόντα σώματος θα σας βοηθήσει να κάνετε τη φροντίδα του δέρματός σας από τον λαιμό και κάτω, ένα ουσιαστικό μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας ομορφιάς και ευεξίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Kate Moss: Χρειάστηκε να πάρει βάλιουμ για να φωτογραφηθεί τοπλες για τον Calvin Klein

Shakira και Pique ρίχνονται στη μάχη για την διεκδίκηση των παιδιών – Η τραγουδίστρια θέλει να φύγουν μόνιμα για Μαϊάμι

Britney Spears: Ανέβασε 11 τόπλες φωτογραφίες στο Instagram τερματίζοντας τα κοντέρ του cringe